Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑ!

    Το καλύτερο του παιχνίδι για φέτος έκανε ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή, αφού την σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους με ποδόσφαιρο κυριαρχίας...

    Στο περσινό του σπίτι επέστρεψε ο Παναθηναϊκός και είπε να θυμηθεί κάποιες από τις παλιές καλές στιγμές του στο αχανές ΟΑΚΑ, θύμα του η γηπεδούχος Καλλονή.

    Οι πράσινοι ήταν πολύ καλοί σε όλο το διάστημα του αγώνα, δεν έδωσαν δικαίωμα στους αντίπαλους να ελπίζουν για κάτι θετικό και έτσι έγινε. Είναι το πρώτο μεγάλο σε ευρύ σκορ για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ, η επίθεση και τα χαφ απέδωσαν σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αν γίνει και στους επόμενους αγώνες τότε οι πράσινοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα απέναντι σε όποιον αντίπαλο.

    Και η Θύρα 13 στα περσινά της "λημέρια", δημιούργησε δυναμική εξέδρα με συνθήματα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η ομάδα ένιωθε σαν το σπίτι της και ευχαρίστησε με την απόδοση της τον κόσμο με θέαμα και πολλά γκολ!

    Επόμενος αγώνας για το Τριφύλλι στην Λεωφόρο με τον Ατρόμητο, με νίκη των πράσινων θα είναι στην 3η θέση με +2 από την ομάδα του Περιστερίου και θα συνεχίσει για την εδραίωση στη θέση αυτή και ακόμα πιο ψηλά, για να έχει το όποιο καλύτερο πλεονέκτημα στα πλει οφ.

    Τι έγινε στον αγώνα....

    Αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, ορεξάτος πίεζε ψηλά και με πολλές πάσες στην επίθεση έφτανε εύκολα στη αντίπαλη άμυνα δημιουργώντας ευκαιρίες, μια από αυτές ήταν και στον 29' λεπτό μετά από πάσα του Μπεργκ στον Πρανιτς, ο Κροάτης δεν έχασε την ευκαιρία και σημείωσε με πλασέ το 0-1 και πρώτο προσωπικό του γκολ με την πράσινη φανέλα.

    Η πίεση των πράσινων συνεχίστηκε και για άλλα γκολ, στο 43' λεπτό μετά από πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Ζεκα στον Μπεργκ, βγάζοντας τον τετ α τετ, ο Μάκρους εκτελεί εκπληκτικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σκαφτό σουτ, κάνοντας έτσι το 0-2 όπου ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο!

    Στο δεύτερο ημίχρονο, στα πρώτα λεπτά οι πράσινοι έδωσαν χώρο στους  γηπεδούχους και προσπάθησαν να απειλήσουν με αξιώσεις καθώς έγιναν κάποια λάθη από την πράσινη άμυνα. Από 64' λεπτό και μετά οι πράσινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπαθούσαν να φτάσουν σε περισσότερα γκολ, άμεσα κιόλας, στο 67' λεπτό ο Αμπειτ σέντραρε, ο Πρανιτς κοντρολάρει και σημειώνει το 0-3!

    Στα επόμενα λεπτά μπορούμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους, πίεζε και έχασε καλές ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τον Καρελη, στο 92' λεπτό ο Κλωναριδης από δεξιά μπαίνει στην περιοχή, πασάρει οριζόντια για τον Αμπειντ μπροστά στο τέρμα και το 0-4 είναι γεγονός, αυτό ήταν και το τελικό σκορ στον αγώνα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad