Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

    Κι' όταν λέμε στο ίδιο έργο θεατές, δεν εννοούμε μόνο την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, αλλά και την καθοδηγούμενη διαιτησία...

    Πάλι ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά φάνταζε εύκολο με τον Απ. Αθηνών, έδωσε το δικαίωμα στο κοράκι Ζαχαριάδη να τον σφάξει με το βαμβάκι σε δυο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι!

    Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά με πολύ νωρίς γκολ μόλις στο 6' λεπτό και εκεί που όλοι περιμέναμε εύκολη υπόθεση το παιχνίδι, οι πράσινοι με υπεροπτικό ύφος υποτίμησαν τον αντίπαλο και έπαιζαν πολύ νωχελικά, έτσι το ημίχρονο με κάποιες σκόρπιες φάσεις έμεινε στο 0-1!

    Στο δεύτερο ημίχρονο, η πλήρη καθίζηση από τους πράσινους, στο 48' λεπτό ήρθε το 1-1 με μια "έξοδο του Μεσολογγίου" από τον παλαίμαχο Κοτσόλη. Από εκεί και πέρα δεν είδαμε ποτέ τον Παναθηναϊκό να αντιδρά, εκεί λοιπόν πάτησε και ο διαιτητής και του αρνήθηκε δυο πεντακάθαρα πέναλτι, ένα στον Τριανταφυλλόπουλο και ένα στον Μπεργκ.

    Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό το ροτεισον του Αναστάσιου στον τερματοφύλακα, μετά από ενάμιση χρόνο έβαλε βασικό τον Κοτσολη, έναν κιπερ πολύ βαρύ που δεν έχει τις παλιές εκτινάξεις τις εξόδους, φάνηκε και στο γκολ, τραγικό λάθος του Κοτσολη και του Αναστάσιου για την επιλογη.

    Δεν ήρθε η τρίτη σέρι νίκη και πλέον πρέπει να επανέρθουμε στις νίκες στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, άλλη στραβή δεν πρέπει να έρθει μέχρι το τέλος του 2013, να το καταλάβουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

    Υ.Γ. Ξεκάθαρο μήνυμα του γαυροσυστηματος η αποστολή Ζαχαριάδη προς στον Αλαφουζο για την κίνηση του κατά της Λιγκας και της ΕΠΟ, αλλά δεν θα τους περάσει...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad