Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ

    Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός επικράτησε του παραρτήματος Πλατανιάς με 1-0 στη Λεωφόρο...

    Ο κόσμος περίμενε πιο άνετη επικράτηση και όχι με το φτωχό 1-0 σκορ που ανα πάσα στιγμή μπορούσε να είναι επίφοβο στην ισοφάριση όπως έχει γίνει σε άλλα παιχνίδια.

    Το χωριό του προέδρου των λιμανίσιων, είχε παραταχθεί σε πολύ αμυντικό σχήμα, και έβγαινε μόνο στις αντεπιθέσεις, το ταμπούρι των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε στους πράσινους να αναπτυχθούν επιθετικά με αξιώσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 40' λεπτό όμως οι πράσινοι βρήκαν τη λύση και σκόραραν με τον Αμπειντ, έτσι ο Παναθηναϊκός πήγε με το σκορ υπέρ του στο ημίχρονο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι  πράσινοι επιδίωξαν περισσότερα γκολ άλλα δεν έβρισκαν τρόπους να σπάσουν το ταμπούρι των φιλοξενούμενων, μετά το 70' ΄λεπτο όμως ανέβασε ρυθμό η ομάδα και πίεζε, παίζοντας με τη μπάλα κάτω και γρήγορες εναλλαγές, έφταναν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή χάνοντας πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η τελικές προσπάθειες δεν ήταν εύστοχες, μένοντας το τελικό 1-0!

    Την Τετάρτη 29/1 ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο κύπελλο, κόντρα σε ένα άλλο παράρτημα, τον Γαύρο του Βόλου, μια ομάδα που που πρέπει να "πληρώσει" για αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος.

    Editorial: (greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad