Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΙΑ

    Έσπασε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, με κύρια αίτια την διαιτησία και κατά δεύτερον την δίκη του ατολμία στην επίθεση...

    Πάντα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνουν διαιτητικές σφαγές κατά του Παναθηναϊκού, δεν γίνονταν να σημειωθεί εξαίρεση, σφαγέας φέτος το κοράκι ο Κουτσιαύτης από την Αρτα.

    Στα αγωνιστικα οι πράσινοι ταν καλοί στο πρωτο ημίχρονο, όχι όμως τόσο ώστε να κερδίζουν και τον προκλητικό διαιτητή που έδινε ώθηση στον ΟΦΗ να βγει μπροστά. Ο Παναθηναϊκός παρα το προκλητικό παιχνίδι του κορακιού βρήκε τον τρόπο και σκόραρε με τον Κολωναριδη στο 41' λεπτό, στο καλύτερο σημείο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

    Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, ήταν άτολμος, έκατσε στο ρευστό σκορ του ενός γκολ, το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές και σε άλλα άρθρα, ποτέ το ένα γκολ δεν είναι αρκετό για τη νίκη, πόσο μάλλον νταν και ο διαιτητής δείχνει τα ύποπτα σημάδια του από το πρώτο λεπτό.

    Έγινε λοιπόν η στραβή, λίγο μετά 80' λεπτό, οι γηπεδούχοι σκοράρουν με πέναλτι, αλλά η φάση ξεκίνησε από πεντακάθαρο οφ σαιτ(το παραδέχτηκε κατόπιν εορτής ο επόπτης), αλλά διαιτητής και επόπτης έκαναν τις πάπιες για να ευνοήσουν το μαγαζί του "επενδυτή" των λιμανίσιων.

    Σαν Παναθηναϊκοί πρέπει να αναφερθούμε σε κάθε λάθος κίνηση, έτσι λοιπόν φέρει ευθύνη και ο Αναστασίου, που κράτησε πίσω την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν έδωσε οδηγίες για πρεσινγκ ψηλά και επιθετική ανάπτυξη, αν γινόταν αυτο σίγουρα θα μιλάγαμε για άλλο αγώνα και βέβαια τη νίκη.

    Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτού το παιχνίδι στην Κρήτη(ίσος ακολουθήσει και άλλο ένα με τον ΟΦΗ για το κύπελλο), αλλά όλη η ομάδα να κοιτάξει να συγκεντρωθεί στα δυο κρίσιμε ματς που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης εκτός και ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, δυο νίκες σε αυτά τα ματς θα ήταν μια μεγάλη δόση ψυχολογίας και βαθμολογίες γαι τη συνέχεια! 

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad