Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CH. LEAGUE

    Επαγγελματική θα χαρακτηρίσουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, κόντρα στον Πανθρακικο, αφού έκανε το διπλό σχετικά εύκολα...

    Μπορεί να μην έπαιξαν το σπουδαίο ποδόσφαιρο οι πράσινοι, αλλά πήραν μια πολύ σημαντική νικη, τόσο για την ψυχολογία τους, όσο και βαθμολογικά, καθώς έφτασαν στους -5 από τον δεύτερο και -3 από τον τρίτο της βαθμολογίας.

    Τα γκολ για το Τριφύλλι σημείωσαν οι Καρελης με ωραίο μονοκόμματο σουτ στο 26' λεπτό από τα πλάγια και ο Ατζαγκουν στο 58' λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας.

    Στο γήπεδο ήταν και πάνω από 1.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, βοηθώντας και αυτοί από την πλευρά τους την ομάδα να φτάσει στο πολίτικο βαθμολογικά διπλό.

    Στη συνέχεια του πρωταθλήματος οι πράσινοι έχουν 4 παιχνίδια εκτός έδρας και 5 εντός, αν στα 4 εκτός κάνει μια συγκομιδή μάξιμουμ 8 βαθμών και με το σκεπτικό ότι στα εντός οι αντίπαλοι είναι χαμηλής δυναμικότητας, τότε κατά μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσουμε την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, αν όχι τότε την τρίτη που σίγουρα θα μας πλασάρει καλά στα πλει-οφ, οπου εκεί ο στόχος είναι η πρωτιά και η έξοδος στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ.

    Επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο με τον Εργοτελη, έναν ύπουλο αντίπαλο που θα προσπαθήσει να κλέψει με αντιποδόσφαιρο ότι μπορεί. Γι αυτό την Κυριακή η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη, αφού θα υπάρχουν πολύ χαμηλές τιμές στα εισιτήρια, ενώ για τους ανέργους η είσοδος θα είναι ελεύθερη( με την επιδιξη της κάρτας οαεδ), ας μην ξεχνάμε επίσης πως πρέπει να "τσιτοσουμε" και τους παίχτες γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τους ψευτοπρωταθλητές του λιμανιού.

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad