Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ! (VIDEO)

    Η Δυναστεία συνεχίζετε σε αμείωτο ρυθμό από από τον Εξαστερο αυτοκράτορα, καθώς σήκωσε ένα ακόμα εγχώριο τρόπαιο...

    Έπειτα από εύκολη νίκη 90-53, επι του Αρη στον τελικό κυπέλλου που έγινε στην Κρήτη. Αυτό ήταν το 15 κύπελλο του Παναθηναϊκού, υπερτερεί με διαφορά έναντι των άλλων στην σχετική κατάταξη.

    Η αρμάδα του Διαμαντιδη, στο δεύτερο ημίχρονο είπε να παίξει λιγο σοβαρά, ε αυτό ήταν αρκετό για να γνωρίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον διασυρμό με 37 πόντους διαφορά.

    Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός στόχος που στέφθηκε με επιτυχία, υπάρχουν άλλοι δυο στόχοι, πρωτάθλημα και Ευρωλιγκα, χρονικά προέχει το δεύτερο, αφού οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες και θα καθορίσουν το πλεονέκτημα στα πλέι οφ που θα δώσει και το εισιτήριο για το φάιναλ φορ στο Μιλάνο!

    Ο Αρχηγός στην απονομή έδειχνε σαν να σηκώνει το πρώτο του τρόπαιο, αυτό μαρτυράει πως δεν υπάρχει κορεσμός και η δίψα για τίτλους ειναι πάντα ψηλά. Συνεχίζουμε λοιπόν για τα καλύτερα που θα έρθουν! 

    Τα δεκάλεπτα  του αγώνα: 20-18, 40-40, 75-47, 90-53.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης) Μπράμος 8 (2), Κάρι 17 (4), Μπατίστ 4, Φώτσης 11 (3), Ούκιτς 6, Λάσμε 7, Μαυροκεφαλίδης 4, Διαμαντίδης 7 (1), Παππάς 7 (1), Γιάνκοβιτς 6, Ματσιούλις 13 (3).

    Αρης (προπ.Μίνιτς) Μποχωρίδης 12 (2), Χαντ, Πελεκάνος 9 (1), Γκίκας 1, Τσακαλέρης 7, Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ 9 (1), Μούρτο; 5, Αθηναίου 10 (1).

    -VIDEO:

    *Video by Sopist.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad