Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΡΕ;

    Έχει κουράσει η ιστορία με τον Παναθηναϊκό να μοιράζει πολύτιμους  βαθμούς δεξιά και αριστερά επειδή δεν είναι καθόλου σοβαρός...

    Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές πως το 1-0 είναι ρευστό σκορ και δεν πρέπει καθόλου να χαραμίζεις χρόνο παιχνιδιού χαλαρώνοντας γιατί έχει σημειωθεί ένα γκολ, που πότε δεν είναι αρκετό και βέβαιο πως θα σου φέρει τη νίκη.

    Ήταν μεγάλη χασούρα στη σχεδόν γεμάτη Λεωφόρο μάλιστα και δεν έπρεπε να δώσουμε δικαίωμα με την κακή εμφάνιση. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να το καταλάβουν όλοι εκεί στην ομάδα; Έχει γίνει αρκετές φορές φέτος με ομαδουλες τύπου Εργοτελη οπως σήμερα και πραγματικότητα είναι πως η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου καλά, ήταν αρκετά νωχελική και με καθόλου όρεξη να καθαρίσει τον αγώνα και αντι αυτού ήρθε το 1-1 στα πρώτα 2' λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Τι αν είχε αρκετό χρόνο να σκοράρει πάλι η ομάδα δεν αξιοποιήθηκε καθόλου, είτε από τα αγωνιστικά λάθη αλλά και από το ύπουλο γνωστό παιχνίδι του κάθε κορακιού που σφυρά αγώνες του Τριφυλλιού.

    Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα τσίρκο που πρωταγωνιστούν τα κοράκια της κόκκινης παράγκας και τα κόκκινα παραρτήματα. Ο γελοίος σε εντεταλμένη υπηρεσία διαιτητής Δελφακης άφηνε τους παίχτες του Εργοτελη να πέφτουν συνέχεια στο γήπεδο μετά το 1-1 για καθυστερήσεις χωρίς να τους γίνει καμία παρατήρηση, ήταν ενα καλά στημενο παιχνιδι από το κοράκι και το έφερε όπως τον διέταξαν οι γνωστοί εντολεις του, όπως γίνεται πάντα σε ματς του Παναθηναϊκού και δεν μας προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη.

    Επειδή όλα αυτά είναι γνωστά στο μπουρ...λο πρωτάθλημα μας, η ομάδα θα πρέπει από την πλευρά της να συνέλθει γιατί έχει και το ντέρμπι στο τηγάνι που ακολουθεί, να παει να παίξει το παιχνίδι της με τσαμπουκά και θα νικήσει αν τον αφήσει η διαιτησία αλλά και να μην αφήσει πάλι θα ξεφτιλιστεί το βρώμικο κατεστημένο του οσφπ όπως γίνεται πάντα στα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι των αιωνίων.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad