Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Π@ΥΤ@ΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ

    Ανώτερος και ισοπεδωτικός σε όλα ο Παναθηναϊκός, ξεφτίλισε με 0-3 τους λιμανίσιους μέσα στο σπίτι τους...

    Είναι η πιο μεγάλη και καθαρή νίκη εκτός έδρας, μπορεί να θεωρηθεί και ως η νίκη του αιώνα, που έχει σημειωθεί από όταν έγινε επαγγελματική η κατηγόρια στην Ελλάδα σε επίπεδο πρωταθλήματος, στα μεταξύ ντέρμπι των δυο αιωνίων αντίπαλων και όταν εννοούμε καθαρή εννοούμε με καθαρό σκορ, χωρίς δηλαδή να σκοράρει η άλλη ομάδα και το σκορ να είναι επιβλητικό και μιλάμε πάντα για εκτός έδρας αγώνα.

    Ακόμα και αν δεν ήταν πλήρης μοιρασμένη η διαιτησία, αλλά ένα "κουτσό" 50-50 από την διαιτητή Σιδηρόπουλο,γιατί υπάρχουν 2-3 φάσεις που αδικούν το Παναθηναϊκό, όπως στο πρώτο ημίχρονο που ο Μπεργκ έβγαινε τετ α τετ και ο επόπτης σήκωσε οφ σαιτ, στη φάση του πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί γιατί προηγήθηκε φάουλ σε παίχτη του Παναθηναϊκού, όπως βέβαια και στον Χολεβας που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη για αντικανονικό μαρκάρισμα ενώ είχε ήδη μια κίτρινη, παρ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός επικράτησε κατάρατος και θα επικρατεί πάντα όταν τον παίζουν έστω και με ένα "κουτσό" 50-50!

    Ήταν μια μεθυστική βραδιά καθώς το γλέντησαν οι παίχτες, η διοίκηση και κόσμος, ήταν το απόλυτο ξεμπρόστιασμα μια ολόκληρης απάτης μέσα στο λυόμενο γήπεδο τους και με την λέξη άπατη εννοούμε τον οσφπ που δεν έχει κατακτήσει ποτέ κάτι τίμιο σε αγωνιστικά πλαίσια.

    Μετά από αυτή την μεγάλη νίκη, ο Παναθηναϊκός είναι -5 από την δεύτερη και τρίτη θέση και απομένουν ακόμα επτά αγωνιστικές με κατώτερες ομάδες σε δυναμικότητα, αν οι πράσινοι συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο μετά το ντέρμπι θα κατακτήσουν την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα για τα πλει οφ που θα οδηγήσει στα προκριματικά του Τσαμίονς Λιγκ!

    Περαστικά στο κόκκινο κατεστημένο, την παράγκα, στον Περπινιαδη κια στον ανύπαρκτο λαο της ομάδας του λιμανιού, θα το θυμούνται για πολλά χρονιά αυτό γα...σι μέσα στο λυόμενο μπουρδέλο. Αυτή η πεντακάθαρη νίκη του Παναθηναϊκού ήταν ένα μήνυμα σε πολλούς και σε πολλά γύρο από το ελληνικό πρωτάθλημα...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad