Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ!

    Απόλυτος νικητής ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ! Τον διέσυρε με την ανωτερότητα του και το σκορ τον αδικεί...

    Όταν έχειν 16 τελικές ευκαιρίες με τις μισές να είναι κλασικές, τότε το 2-1 είναι άδικο σκορ για τους πράσινους, το λογικό θα ήταν 5-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έκαναν μια μόνο φάση και αυτή στις καθυστερήσεις, είχαν και τον τερματοφύλακα τους σε τυχερή μέρα.

    Χόρτασε ο κόσμος ποδόσφαιρο, οι οπαδοί είδαν την ομάδα τους να βγάζει φωτιές, να κυριαρχεί σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και να κάνει τον αντίπαλο μιρμιγκακι χωρίς Ελπίδα, και αυτό πραγματικά ευχαρίστησε τον κόσμο, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός σε κάθε αγώνα με τον κάθε αντίπαλο.

    Αυτά όσον αφορά τα αγωνιστικά, γιατί και στην εξέδρα το υπερθέαμα δεν ήταν λίγο, αντίθετα πάλι η Θύρα 13 δίδαξε οπαδική ατμόσφαιρα για πολλοστή φορά! Το φανταστικό coreo στην έναρξη του αγώνα, τα πανό, τα καπνογόνα και τα συνθήματα, δημιούργησαν σε συνδυασμό με τη Νίκη, το απόλυτο πάρτι στην Λεωφόρο την Κυριακή!

    Οι αγώνες για τους πράσινους συνεχίζονται, στις 12/2 με τον Γαύρο του Βόλου στον επαναληπτικό κυπέλλου του 4-0 και την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικο εκτός έδρας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν τις νίκης και στα δυο ματσακια!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad