Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

    O Marulio επέστρεψε και μαζί με τον νέο στη παρέα, Cochiefi, γράφουν για την «μεθυστική» τριάρα στον γαύρο μέσα στο λυόμενο... 

    Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένα ντέρμπι σαν "όλα τα άλλα" μεταξύ των αιωνίων, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς, η μοναδική ουσιαστικά διαφορά σε σχέση με προηγούμενα ντέρμπυ, είναι το αποτέλεσμα, το οποίο ισως θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, εάν ο Ντομίγκες δεν έστελνε την μπάλα στη στάνη με τα πρόβατα της θύρας 7 και σκόραρε, όπως με απόλυτη σιγουριά είχε προβλέψει ο εκφωνητής του web radio του γαύρου, (αξίζει να αναζητήσετε τη μετάδοση στο internet, γιατί πρώτον θα γελάσετε με την ψυχή σας με την περιγραφή του, αλλά και γιατί, το πιο σημαντικό κατά την άποψη μου, θα ακούσετε σε όλο της το μεγαλείο, τη γαύρικη οπαδική νοοτροπία).

    Οι ομοιότητες αρκετές και έχουν να κάνουν κυρίως με τον ο.σ.φ.π. και συγκεκριμένα με το πως διαμορφώνονται τα αποτελέσματα, ( διαιτησία, η οποία παραλίγο να κρίνει για ακόμη μία φορά την έκβαση του αγώνα), πως αντιμετωπίζονται και προβάλλονται – πλασσάρονται στα αμνοερίφια, τα εκάστοτε αποτελέσματα ( ανακοινώσεις – δηλώσεις στελεχών της ΠΑ.Ε. ολυμπιακός ) και πως λαμβάνουμε τα μέτρα μας για να μην τσαλακωθεί περαιτέρω το μεγαλείο της, για ακόμη μία φορά, παρ’ ολίγον, αήττητης ομαδάρας μας ( Μηχανορραφίες στο δύσοσμο, όσο δεν πάει, παρασκήνιο). Πιο αναλυτικά:

    Διαιτησία: 
    Όσο το ματς κάθεται στο - Χ -, σκορ το οποίο δεν μας πολυχαλάει κιόλας, μιας και τα φερέφωνα και οι ολυμπιακές φωνές των Μ.Μ.Ε., έχουν έτοιμες τις δικαιολογίες ( κούραση, μεγάλη βαθμολογική διαφορά, επερχόμενο ραντεβού με την ευρωπαίκή ιστορία του ο.σ.φ.π., την ποια είπατε;), όλα βαίνουν σχετικά καλά, εκτός των δύο λαθών που έκανε, το καλύτερο σε απόδοση σε όλο το ματς, σέντερ – μπακ του γαύρου, ο πρώτος βοηθός, οποίος έκοψε πιο πολλές φορές τον Μπέργκ, απ’ ότι ο Μανωλάς και ο Αβράμης μαζί. Μόλις, όμως, γίνεται η στραβή με το 0-1 και στη συνέχεια ο Μπεργκ χάνει, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, ο άρχων του αγώνα, όπως ήταν αναμενόμενο, θορυβείται και κάνει κι αυτός την προσπάθεια του για να βοηθήσει την ομάδα μοντέλο – διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου -, δίνοντας στα γρήγορα τρία ανάποδα φαουλάκια, σε προσπάθειες μας για επίθεση, έτσι μη τυχόν και γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Όμως, δυστυχώς, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο, με το 0-2 και πρέπει να επιστρατευτούν τα μεγάλα μέσα (δώσε στον "θρύλο" πέναλντυ). Οπότε, τι κάνουμε; Επιτρέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε παίχτες του ολυμπιακού να επιδοθούν στην αγαπημένη τους αθλοπαιδιά, τη μακριά γαϊδούρα. Έτσι, μετά το καβάλημα, πέρσι, του τζιμπούρ στην πλάτη του σισοκό, φάση από την οποία προήλθε η ισοφάριση και κατ’ επέκταση, κλάπηκε ακόμη ένα διπλό, φέτος έχουμε τον πέρεζ να ανεβαίνει στην πλάτη του τριάντα, να μην δίνετε φάουλ και στη συνέχεια να υποδεικνύεται με μεγάλη ευκολία πέναλντυ, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα δινόταν υπέρ του παναθηναϊκού. ( Δεν πιστεύω, στο φάουλ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ, να περίμενε κάποιος να πάρει δευτερή κίτρινη – κόκκινη ο χολέβας. Μην τρελαθούμε κιόλας, όχι και αποβολή μέσα στον λυόμενο ναό του ποδοσφαίρου). Επιστέγασμα της φιλότιμης προσπάθειας του ρέφερι ( αυτοπροστασία – ύστατη προσπάθεια αποφυγής καρατόμησης, θα το χαρακτήριζα εγώ ), η υπόδειξη τριών λεπτών καθυστερήσεων, αντί οκτώ, για να μην μας βρει κανένα χειρότερο κακό, όπως το 0-4 ή η είσοδος των επιστημόνων στον αγωνιστικό χώρο, για να « πανυγηρίσουν », όπως έκαναν το 2011. Η μακροσκελής αναφορά στη διαιτησία έγινε διότι, εξαιτίας αυτού του απολύτως ελεγχόμενου συστήματος, η ομάδα μας έχει στερηθεί πολλές νίκες ( 2005, ανύπαρκτο το φάουλ από το οποίο σημειώθηκε το μοναδικό γκολ με τον Ριβάλντο, 2009, οφσάιντ αντί για πέναλντυ στον κλέιτον στο 90΄, 2010, από υπόδειξη ανύπαρκτου οφσάιντ στον Σισέ, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον κηπουρό, προήλθε το πρώτο γκολ του γαύρου, 2013, η φάση που προανέφερα με τη μακριά γαϊδούρα, 2011, χωρίς σχόλια, μια κατηγορία μόνη της εκείνη η διαιτησία), όπως ίσως να συνέβαινε και φέτος, αν έμπαινε το πέναλντυ.

    Δηλώσεις – Ανακοινώσεις Ολυμπιακού:
     Τρία χρόνια μετά τις περίφημες και ιστορικές, θα έλεγα, δηλώσεις του προέδρου της ΠΑ.Ε. ολυμπιακός, σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα του δίδαξε ήθος και αρχές, σε έναν αγώνα, που πέραν του ότι συντελέστηκε η μεγαλύτερη στα χρονικά αγωνιστική κλοπή, παίχτες της αντιπάλου ομάδας χτυπήθηκαν από οπαδούς της ομάδας του, φτάνουμε στο 2014, οπότε και με ανακοινώσεις της η εν λόγω π.α.ε., ίσως και να ξεπερνάει σε θράσος και αυτές τις ίδιες τις ιστορικές δηλώσεις του πρόεδρού της. Τι να πρωτοαναφέρεις; Τα υπονοούμενα για τη διαιτησία ( θα μας κάψει ο Θεός ), για τους δημοσιογράφους ( δηλαδή πρέπει, σώνει και καλά, όλα τα Μ.Μ.Ε. να είναι ανεπίσημες φωνές του γαύρου, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη, με το να αναπαράγουν τα όσα γράφουν τα non paper που μοιράζει η Πλατεία Αλεξάνδρας ), για θεατρινισμούς του Αναστασίου ( σιγά μην είχαν τα καρύδια έτσι απλά να καταδικάσουν το γεγονός του τραυματισμού του, χωρίς τη γνωστή τακτική του ναι μεν αλλά ), για βουτιές των παιχτών της ομάδας μας και ύβρεις του Αναστασίου στον 4ο διαιτήτη ( αυτά μάλλον θα τα είδαν σε κάποιο άλλο όραμα, γιατί όπως οι ίδιοι αναφέρουν, έχουν γενικώς οράματα για την ομάδα τους ).

    Παρασκήνιο: 
    Όπως λοιπόν έγινε και μετά από παλαιότερα ντέρμπι, στα οποία λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν, κινδύνεψε με αποκλεισμό η έδρα του αμόλυντου αυτού σωματείου, έτσι και τώρα τα γρανάζια του συστήματος τέθηκαν άμεσα σε λειτουργία για να εκμηδενίσουν τον όποιον κίνδυνο υπήρχε σχετικά με διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα θα μου πείτε σιγά μην καίγονται για το αν θα παίξουν κι έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Έλα όμως, που ο επόμενος αγώνας στο λυόμενο θα ήταν ο ημιτελικός του κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ., εάν η ε.π.ο. έπρατε το αυτονόητο να τον ορίσει για την 12-03-2014, μιας και είναι η μόνη κενή ημερομηνία σε περίπτωση πρόκρισης του γαύρου. Έτσι, το σύστημα λάδωσε τα γρανάζια του και έσπευσε να λύσει το πρόβλημα εν τη γεννέσει του, δένοντάς το από παντού, πρώτον με το να μη συμπεριλάβει στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια της κυριακής, ούτε την έκθεση της Αστυνομίας, ούτε την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα και δεύτερον με το να ορίσει τον 1ο ημιτελικό στις 16-04 και τον 2ο στις 22-04. Πριν αναρωτηθείτε που είναι η ίντριγκα σε αυτό, πρέπει να σας πω ότι ο τελικός του κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για την 26-04, δηλαδή μόνο 3 ημέρες δηλαδή μετά τον ημιτελικό και θεωρητικά δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία, γιατί θα παρασύρει τα play-off και κατ’ επέκταση την προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντιάλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Απίστευτο κι όμως ολυμπιακό.

    Καταλήγουμε λοιπόν... Τεράστια νίκη που έφερε λίγη ξαστεριά σε αυτό το πρωτάθλημα σκοτάδι που έχουμε, όλοι οι οπαδοί -πλην των γαύρων- χάρηκαν μετά από αυτή την τριάρα, όχι κυρίως γιατί νικήθηκε η ομαδουλα (αυτό είναι χωρίς την αβάντα της παράγκας!) του Μιτσελ, αλλά γιατί έχασε όλο αυτό το οποίο "δουλεύει" γύρο από αυτή την ομάδα, δηλαδή ένας απέραντος σάπιος κόσμος που βρομίζει το ποδόσφαιρο από το 1996!

    ΥΓ.: Φήμες που αναφέρουν ότι κ. Σάββας Θεοδωρίδης, δεν έχει εμφανισθεί ακόμη για δηλώσεις, λόγω του ότι τραυματίστηκε από τις πιστολιές του Πράνιτς, ελέγχονται ως ανακριβείς. Η αλήθεια είναι ότι τον χτύπησαν τα βέλη του Αμπέιντ.

    ΥΓ1: Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή του ολυμπιακού, ο οποίος έσπευσε αμέσως στο πλευρό του Αναστασίου, όταν αυτός τραυματίσθηκε. Ευτυχώς, αυτός δεν έχει νοσήσει ακόμη από οξεία ολυμπιακίτιδα.
    ΥΓ2: Αναμένουμε με υγιή σκεπτικισμό, αλλά και μεγάλη ανυπομονησία την εμπλοκή στην ΠΑ.Ε., του Δημήτρη « τώρα θα χορέψετε » ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΥΓ3: Γήπεδο μόνο στη ΛΕΩΦΟΡΟ.

    Υ.Γ4. Συγχωρέστε μας για το μεγάλο κατεβατό άρθρο, αλλά ήταν μεγάλη και η νίκη μας!

    Editorial :Marulio & Cochiefi

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad