Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!

    Μόνο έτσι θα μπορούσε να μείνει το παράρτημα στην Σουπερ Λιγδα, με το χειρουργείο του Σπάθα! Ο υιός σταθερά στα βήματα του πατέρα Σπάθα...

    Της γνωστής παράγκας του Θείου που έδινε τα πάντα στους λιμανισιους και στις φιλικές ομάδες του, όπως ήταν και η Ξάνθη, ας μην ξεχνάμε πως ο Σκοντακιας πρόεδρος ήταν φίλος με τον πατέρα Σπάθα στην τότε παράγκα, υπάρχουν στο διαδίκτυο και ηχογραφημένα ντοκουμέντα  εκείνης της εποχής...

    Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έχασε 3-1 με την προμελετημένη σφαγή του Σπάθα και της παρέας του. Το έργο άρχισε νωρίς από το 16' λεπτό, με άδικη αποβολή του Κουτρουμπή και πέναλτι μούφα. Στη συνέχεια και με δέκα παίχτες ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και δεύτερο γκολ, έκανε το 2-1 με τον Κλωναρίδη και μετά πάλι άρχισε το έργο... ήταν εύκολο αφού το παράρτημα έπαιζε με παίχτες(+ ο Σπάθας) παραπάνω, έτσι έμεινε το παραρτήματα και για του χρόνου.

    Για εμάς εδώ στο σαιτ ήταν αναμενόμενο, σας το είχαμε γράψει στο προηγούμενο άρθρο, μύριζε βρωμιά η ακύρωση της συμφωνίας από την Ξάνθη για 1.300 πράσινα εισιτήρια, έτσι ώστε το έργο να παιχτεί χωρίς κανένα στήριγμα προς τον Παναθηναϊκό από τον κόσμο του.

    Οι πράσινοι πρέπει να πεισμώσουν μετά από αυτή την αδικία και να ξεσπάσουν σε ένα ακόμα παράρτημα της Κρήτης αυτή τη φορά, την Μ.Τετάρτη στη Λεωφόρο για τον ημιτελικό κυπέλλου, θα έχουν την στήριξή του κόσμου και πρέπει να καθαρίσουν το ματσάκι απο τα πρώτα λεπτά ακόμα και με κόντρα διαιτησία, αφού πάλι θα στείλουν τις μαϊμούδες τους  σε αποστολή, μην τους το επιτρέψουμε! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad