Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

    Δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση ο οφη να σταθεί εμπόδιο στον νέο δυναμικό Παναθηναϊκό! Οι πράσινοι πάνε για την κούπα με αντίπαλο τον παοκ...

    Ένας τελικός που αναμένετε με πολύ ενδιαφέρον, οι πράσινοι το θέλουν όσο τίποτα άλλο, ξέρουν πως θα είναι πρωτο τρόπαιο μετα από δύσκολες χρονιές και για πολλούς παίχτες το πρώτο τους τρόπαιο, αφού μιλάμε για νέα παιδια της ακαδημίας.

    Ο Παναθηναϊκός από τα Χριστούγεννα και μετά παρουσιάζει πολύ βελτιωμένη εικόνα, αν αυτή την εικόνα είχε από την αρχή της σεζόν, ίσως μιλούσαμε για άλλα πράγματα τώρα. Χωρίς καμία αμφιβολία οι πράσινοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και τους αξίζει να κατακτήσουν το κύπελλο, δεν θα τους το κάνει δώρο κανείς, άλλα μέσα από καθαρή αγωνιστική δράση, το αξίζουν και θα το διεκδικήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού!

    Το Σάββατο η ομάδα θα έχει και την συμπαραστάτη του κόσμου προς την κατάκτηση του κυπέλλου, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν, είναι καλύτεροι αγωνιστικά από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, όπως επίσης δεν μπορεί κανένας να συγκριθεί με τον φανταστικό κόσμο μας.

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad