Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ (VIDEOS)

    Έκανε το καθήκον του ο Εξάστερος Παναθηναικός, επικρατώντας εύκολα επι της Μαλάγα μια αγωνιστική πριν τα πλει-οφ της Ευρωλιγκα...

    Οι πράσινοι νίκησαν πιο ανετα από ότι δείχνει το σκορ 69-60. Μετά από αυτή τη νίκη που κλείδωσε την πρόκριση, απομένει μια ακόμα αγωνιστική κόντρα στον οσφπ στο εξοχικό, παιχνίδι που θα κρίνει την 3η ή την 4η θέση του ομίλου.

    Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντιδης και πρώτος σκόρερ με 13, σημαντική βοήθεια βέβαια και απ τους Λασμε, Καρι και Μπραμο.  

    Προορισμός μας πλέον είναι το Μιλάνο, δηλαδή το φαιναλ φορ, είμαστε στην τελική ευθεία και ο στόχος που μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 5 παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Ρεαλ ή την ΤΣΣΚΑ στη φάση των πλει οφ. Το εξαστερο τριφύλλι μπορεί να καταφέρει την είσοδο του στο final4 γαι την διεκδίκηση της έβδομης ευρωπαϊκής κούπες!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-12, 33-28, 55-41, 69-60.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Αλβέρτης): Μπράμος 8, Κάρι 8, Μπατίστ 3, Φώτσης 4, Ούκιτς 7, Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης 3, Διαμαντίδης 13, Γκιστ 6, Ματσιούλις 5, Ράιτ 2.

    Ουνικάχα Μάλαγα (προπ.Πλάθα): Σαμπόνις 7, Ουρτάσουν 3, Κάλογουεϊ, Σουάρεθ 7, Γκρέιντζερ 8, Βάσκεθ 8, Τούλσον 6, Κουζμίνσκας 2, Ντράγκιτς 6, Κέινερ-Μέντλεϊ 1, Στίματς 12.

    -VIDEOS:






    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad