Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ

    Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν έχει μια ακόμη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν το προσέγγισε σωστά...

    Μπορεί να μην έχασε και να έληξε 0-0, άλλα αν είχε πιο πολύ "πείσμα" και συγκέντρωση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, θα έφευγε με το διπλό η ομάδα από το Περιστέρι.


    Σε αυτό το ματσάκι πολλοί παίχτες δεν ήταν σε φόρμα, πόσο μάλλον και το επιθετικό πολυβόλο των πράσινων, ο Μπεργκ, ο οποίος ουσιαστικά δεν απείλησε την αντίπαλη άμυνα. Ούτε ο διαιτητής ήταν εντάξει με τα "καθήκοντα" του, αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Μπεργκ.

    Μένουν δυο αγωνιστικές για τον Παναθηναϊκό και για όλες τις ομάδες, όσον αφορά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στα πλει-οφ οι πράσινοι θα είναι σίγουρα, από εκεί και πέρα είναι ακόμα ανοιχτό με το πόσους βαθμούς θα ξεκινήσουν οι ομάδες στα πλει οφ, ίσως ξεκαθαρίσει κατα μεγάλο ποσοστό στην επόμενη αγωνιστική.

    Σημαντική παρουσία στο Περιστέρι, είχαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα με σύνθημα και φοβερό coreo, γενικά έδωσαν άλλη νότα στον αγώνα για άλλη μια φορά, το ίδιο και καλύτερα θα γίνει στον επόμενο αγώνα της ομάδας με τον Λεβαδειακο στη Λεωφόρο μας!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad