Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ!

    Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την δημιουργία νέας ομάδας που θα κυριαρχεί πάλι σε μόνιμη βάση και στην Ευρωλιγκα...

    Και για να γίνει αυτό, χρειαζόταν ένας έμπειρος δάσκαλος και δουλευταράς στον πάγκο, αυτός είναι ο Βοσνιος, Ντουσκο Ιβανοβιτς, "απόφοιτος" της μεγάλης μπασκετικής σχολής της Σερβίας, όπως ήταν και ο άρχοντας Ζελικο Ομπραντοβιτς!

    Μάλιστα, όταν σταμάτησε η συνεργασία του Ζοτς με τον Παναθηναϊκό, πριν 3 χρόνια περίπου, είχαμε γράψει για τον Ιβανοβιτς πως ήταν από τις καλύτερες λύσεις για τον πράσινο πάγκο και αυτό με βάση το βιογραφικό του σε δύσκολα πρωταθλήματα και με το έργο που είχε αφήσει στη θητεία του σε Μπαρτσελονα και Καχα Λαμποραλ, παίζοντας οι ομάδες του εξαιρετικό και πειθαρχημένο μπάσκετ.

    Για τον Ιβανοβιτς υπάρχει η "φήμη" πως είναι πολύ σκληρός στις προπονήσεις, θέλει να παίρνει το 110% από κάθε παίχτη του στους αγώνες, τελειομανης, δουλευταράς όσο δεν παει μη μπορώντας τις προχειρότητες, δεν μπορεί την τεμπελιά και την απειθαρχία. Αν τα δούμε σωστά είναι λίγο άδικο για οτι τον "κατηγορούν" διάφοροι, γιατί ως προπονητής θέλει η ομάδα του να είναι νικητής και αυτό θα έρθει μέσα από πολύ δουλεία, το ίδιο τόνιζε και ο Ζοτς!

    Ο σχεδιασμός της ομάδας για το μέλλον θα βασιστεί σε νέους ταλαντούχους παίχτες, Έλληνες και ξένους, αλλά και πιο έμπειρους ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα σκορπίζει τους αντίπαλους στο παρκέ.


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad