Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ! (VIDEO)

    Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός έφτασε άξια στο 34ο πρωτάθλημα του, επικρατώντας στον 5ο τελικό επί του αιώνιου πελάτη γαύρου...

    Πολλοί μιλούσαν πριν τους τελικούς, μετά το break του γαύρου στο ΟΑΚΑ, μιλούσαν οι φυλλάδες τους, τα σαιτ τους και και οι διάφοροι δήθεν ειδικοί προσκυνημένοι δημοσιογράφοι και μη.

    Όμως ο Παναθηναϊκός μίλησε τελευταίος, έκανε το break to break μεσα στο εξοχικό πηγαίνοντας τη σειρά στο 2-2! Από εκεί και μετά στο ΟΑΚΑ δεν υπήρχε σωτηρία για τους πελάτες, όπως και έγινε αφού έχασαν και το πρωτάθλημα βάφτηκε πράσινο για 34η φορά!

    Μπορούσε να έρθει η συντριβή, αλλά οι πράσινοι από το δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσαν, η διάφορα ήταν στους +20, αντι να αυξηθεί όπως περίμενε ο κόσμος, έκλεισε με +11 και τελικό σκορ 82-71!

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αρχηγό Δημήτρη Διαμαντιδη, γιατί από πολλούς και διάφορους αμφισβητήθηκε έντονα, αυτός όπως τους απάντησε ιδανικά μέσα στο παρκέ όπως κάνει πάντα, μίλησαν οι αρχηγικές εμφανίσεις του στους 5 τελικούς.

    Στο ΟΑΚΑ ήταν ένα πάρτι, φοβερή ατμόσφαιρα ξανά από τη Θύρα 13 και γενικά τον κόσμο που γέμισε το κλειστό, ήταν αναμενόμενο με τέτοια δυναμική του κόσμου να έρθει και η κούπα του πρωταθλήματος!

    Άλλη μια χρονιά έφυγε, η αδυναμίες της ομάδας αρκετές σε πολλές θέσεις και φάνηκαν την χρoνιά που πέρασε κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η διοίκηση έχει διαπιστώσει τα προβλήματα και θα τα διορθώσει όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα πάντα βέβαια θα καθοριστούν από τον νέο προπονητή, ποιος θα είναι και ποιο το έργο του που έχει αφήσει στην προπονητική του καριέρα με τις ομάδες που καθοδηγούσε. Όλα αυτα θα τα συζητήσουμε εν καιρό και αφού υπάρξουν εξελίξεις.

    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad