Header Ads

  • Breaking Green News

    Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ!

    Μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από τα πλει-οφ του Champions League, από τα "παιχνιδάκια" της σκ@τομπαλας...

    Αν σκεφτεί κάνεις πως μετά τα χθεσινά δυο γ...μενα δοκάρια στη Λεωφόρο, και στο Βέλγιο είχε πάλι δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες, πως μετά να μην τα βάζουν στην ομάδα, όπως και ο κόσμος, με την παλιό ατυχία; Μεγάλη αδικία γιατί έγινε προσπάθεια!

    Αλλά τι να πει κάνεις, πάντα ο Παναθηναϊκός να κατακτά νίκες με κόπο, ούτε καν λίγη τύχη, σε αντίθεση με το σωματείο της λιμανισιας φάρας, τόσα χρόνια κ...φαρδοι όπως και στις κληρώσεις.

    Αναμφισβήτητα η απογοήτευση ήταν μεγάλη με την εξέλιξη και την τροπή που είχαν οι δυο αγώνες με την Στανταρ Λιεγης, ο Παναθηναϊκός σαφώς καλύτερος και στα δυο παιχνίδια, αποκλειστικέ ενώ άξιζε αυτός την πρόκριση, μια πρόκριση που θα είχε πολλαπλά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά για τη συνέχεια.

    Το ευρωπαϊκό ταξίδι όμως δεν τέλειωσε σε καμία περίπτωση, συνεχίζουμε στα πλει-οφ του Europa League, με στόχο τους ομίλους, στην κλήρωση θα είμαστε στους ισχυρούς, από εκεί και πέρα όπως είδαμε δεν αρκεί να είσαι φαβορί στα λόγια και στα χαρτιά, αλλά και στο γήπεδο, πρέπει να πας κόντρα και στην ατυχία για να βγει κανείς κερδισμένος και σίγουρα οι πράσινοι από τα δυο παιχνίδια με τους Βέλγους πήραν αρκετά μαθήματα και μελλοντικά θα πρέπει να εκμεταλλεύονται με σοβαρότητα κάθε ευκαιρία σε κάθε 90λεπτο, μόνο έτσι θα έρθουν οι νίκες.

    Όσο για τον κόσμο, ήταν πάλι ο μεγάλος νικητής! Πικράθηκε αλλά δεν χάνει ποτέ την πίστη του για την ομάδα, πάντα κοντά στο Τριφύλλι όπου και αν παίζει, είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα, γι αυτό είμαστε ξεχωριστοί απο όλους τους άλλους...!!!

    Υ.Γ. Μια διαπίστωση μετά τον αγώνα με την Στανταρ, ο Γιάννης Αναστάσιου δεν χειρίστηκε καλά το παιχνίδι με βάση την κρισιμότητα του, πολλοί παίχτες δεν έπαιζαν στις θέσεις του και δεν χρειαζόταν να ξεκινήσει βασικός Πετριτς. Επίσης το τεχνικό τιμ δεν φρόντισε να πάρει ένα σέντερ μπακ τύπου Σιντεφελντ, να δέσει πιο πολύ την άμυνα, απαραίτητος και ένας επιτελικός μέσος να κάνει παιχνίδι μπροστά, ο Μεντες έχει πολλά σκαμπανεβάσματα διαρκείας και η ομάδα θέλει έναν με σταθερή απόδοση. Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά είναι δύσκολα και τώρα πιο πολύ, θα μπορούσε όμως να αποκτηθεί ένας από τους δυο που αναφέραμε και ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά μετά το παιχνίδι της Τρίτης.
    Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως ίσως είναι η πρώτη φορά που κάνουμε "κριτική" στον Αναστασίου, αλλά είναι καλόπιστη χωρίς καμία δόση ισοπέδωσης, σαφώς τα έχει παει πολύ καλά και μπορεί καλλίτερα στη συνέχεια, εμείς απλά κάναμε μια διαπίστωση κάποιων προβλημάτων που είδε όλος ο κόσμος και θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα, για να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad