Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!

    Με το καλημέρα κόκκινη σαπίλα! Οργή και θυμό προκάλεσαν οι σφαγές των κορακιών εις βάρος του Παναθηναϊκού από τα πρώτα παιχνίδια...

    Όλα αυτά γιατί ένας είναι ο εχθρός του κατεστημένου, ο Παναθηναϊκός! Την πρώτη αγωνιστική οι πράσινοι έπεσαν θύματα ενός καλά στημένου χειρουργείου από τον Θανο, αυτός έδωσε ένα από τα τρία ξεκάθαρα πέναλτι, το τρίτο στη σειρά και αυτό αφού η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ, ενώ θα μπορούσε να δώσει αυτό πανω στον Χουχούμη και κυρίως το καθαρό πέναλτι πάνω στο Μπεργκ, όπου ήταν ακόμα το 0-0, σαν να μην έφτανε αυτό, το κακό ήταν διπλό αφού ο παιχταράς Μπεργκ τραυματίστηκε απο το αντικανονικό τράβηγμα του αμυντικού του Λεβαδειακου.

    Τα πουλημένα κοράκια τα ξέρουμε, όπως επίσης και τα πουλημένα παραρτήματα στην ομάδα του λιμανιού, ένα από τα πολλά στο πρωτάθλημα είναι και Κομποτιακος-Λεβαδειακος!

    Και τη δεύτερη αγωνιστική, με τον Πανιώνιο, ένα ακόμα παράρτημα, επίσης το κοράκι ο Κουκουλακης(γνωστός για τα έργα του) έκανε τα δικά του, έκοβε συνέχεια τον ρυθμό της ομάδας για να μην απειληθεί το παράρτημα της Νεας Σμυρνης. Δεν τα κατάφεραν όμως, χάρη στην μαχητική ψυχή των παιχτών, που μεσα σε στα 5' λεπτά των καθυστερήσεων νίκησαν 2-1 το παράρτημα!

    Και αυτή η νίκη αφιερωμένη στον Μπεργκ, όπως και επι της Μιντιλαντ, όλοι ελπιζουμε σύντομα ξανά κοντά μας για να φτάσει η ομάδα στην κορυφή!

    Editorial: "Το παιδι της Λεωφορου"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad