Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΓΚΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ!

    Παρολίγον χειρουργικό σκάνδαλο στο ματς με το χωριό του Περπινιάδη, αλλά δεν τα κατάφεραν! Χωρίς να σημαίνει πως παύει να υπάρχει σκάνδαλο...

    Ήταν προμελετημένο να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός και το μαρτυράνε οι κινήσεις των μαϊμούδων, ο Αρετοπουλος και ο καραγκιόζης ο Σολακης , ο πρώτος έδωσε μόνο ένα(ρεκόρ) φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού σε 90+5 λεπτά αγώνα, αφήνοντας τους παίχτες του χωρίου... να μπαρκάρουν όπως ήθελαν, ενώ ο επόπτης καραγκιόζης, ακύρωσε δυο πεντακάθαρα γκολ ως οφ σαιτ, τα ανθρωπινά λάθη δεν υπήρχαν πουθενά, εσκεμμένα ήταν 100%!

    Ευτυχώς οι πράσινοι, πήραν μάγκικη νίκη με ανατροπή στην ανατροπή 2-3 με Παναθηναϊκή ψυχή, απέδρασαν από την παγίδα που είχε ετοιμάσει ο σάπιο κόκκινο κατεστημένο. Όπως πάντα όλοι μας φοβούνται, επι αυτου ομως έχουν γνώση οι φύλακες για πολλά, δεν θα γλυτώσουν!

    Φυσικά, απαρατήρητος δεν πέρασε και ο πράσινος λαός από το γήπεδο του Πλατανια, πάρτι έκαναν σε καταπράσινο φόντο, συνθήματα, πανό και γενικά όμορφη παναθηναϊκή ατμόσφαιρα, βοηθώντας και τους παίχτες να πάρουν τη νίκη.

    Μεσοβδομαδα είχαμε παιχνίδι κυπέλλου, εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού παρα το μικρο σκορ 0-1, με καλή παρουσία από τους "νεους" που ντεμπουταραν ή αυτούς που απείχαν καιρό, δηλαδή ο Στιλ και Μπαϊράμι αντίστοιχα.

    Επόμενος αντίπαλος στο πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο, όμως αντίπαλος θα είναι και το κοράκι που ορίστηκε, Αμπαρκιολης, ένα κοράκι με παρελθόν, βουτηγμένο στον βόθρο της κόκκινης σαπίλας. Οι παίχτες του Τριφυλλιού να κάνουν το παιχνίδι τους όπως πρεπε και να στείλουν ξανά μήνυμα προς κάθε εχθρό...!

    Editorial: (greenarea team)
        

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad