Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ!

    Πάλι μια από τα ίδια, ο Παναθηναϊκός ξανά στη σφαγή! Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η πραγματικότητα...

    Και να θες να μιλήσεις για ποδόσφαιρο δεν σε αφήνουν, τα γνωστά κοράκια και το όλο βρώμικο σύστημα τους!

    Θα πρέπει το τεχνικό τιμ και οι παίχτες να παίζουν αλλιώς  στον αγώνα μια ομάδα που ανήκει στα παραρτήματα και συμπίπτει ρέφερι κοράκι. Να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση, περισσότερο πείσμα, αφοσίωση και καθόλου χαλάρωση, μήπως και έρθει το θετικό αποτέλεσμα, γιατί με αντιμετώπιση καθαρά αγωνιστική δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

    Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά, για το πως αντιμετώπισαν οι πράσινοι αυτό το παιχνίδι με την Καλλονη. Στη αρχή μπήκαν με όρεξη σε αντίθεση με τα άλλα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του, έπαιζε με κάποια δεκάλεπτα. Στο δεύτερο ημίχρονο από το 60' και μετά πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως αυτές του Πετριτς να είναι πιο κλασικές, που θα έπρεπε να γίνουν γκολ.

    Ας πάμε όμως στην ουσία, εδώ είναι ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν εξαρτάται πάντα με τα αγωνιστικά ή μπορούν να συνδυαστούν, για παράδειγμα η φάση του 10΄ λεπτού(φώτο), τετ α τετ ο Κλωναριδης, ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων τον ανατρέπει αντικανονικά, αλλά το γνωστό κοράκι με παρελθόν, ο Τριτσωνης, δεν υπόδειξε τίποτα. Αν γινόταν το αυτονόητο, κόκκινη κάρτα στον Χογκ, οι γηπεδούχοι θα έμεναν με 10 από τόσο νωρίς, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αγωνιστικά και για το αποτέλεσμα όσον άφορα τους πράσινους, δεν έγινε όμως ούτε το αυτονόητο, που έχει εξαφανιστεί χρόνια τώρα από το ελληνικό ποδόσφαιρο.   

    Η Καλλονή ως ένα παράρτημα των λιμανίσιων έκανε το παιχνίδι του, έπαιξε αντιποδόσφαιρο στα μαρκαρίσματα, παίρνοντας το δικαίωμα πάντα από το κοράκι, έτσι ποδόσφαιρο κύριοι δεν παίζετε, όταν οι συνθήκες παιχνιδιού είναι απαράδεκτες, δεν μπορείς να μιλάς για αγωνιστικά κλπ.

    Βγαίνουν μετά κάτι "παναθηναϊκοί" στην πρώτη στραβή να ισοπεδώνουν όλα λες και δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους και την σαπίλα που υπάρχει, είναι αυτοί οι ίδιοι που νοσταλγούν άλλες μαύρες εποχές. Δεν δικαιούται κανείς να μιλάει για ποδόσφαιρο, οταν δεν παίζετε ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές επί ίσης όροις και όχι στις παράγκες, δεν γίνεται να μιλάει κάνεις για ποδόσφαιρο όταν τα αμέτρητα παραρτήματα σε παίζουν 200% και με τον αιώνιο ανοίγουν τα πόδια, όταν φτάσουμε έστω και λίγο στο 50-50 τότε μιλήστε για αγωνιστικά και ότι άλλο, μέχρι τότε όμως θα κρίνουμε αλλιώς όταν υπάρχουν και αποδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος.

    Υ.Γ. Τυχαίο που οι διαιτητές-επόπτες που "έπαιξαν" τον Παναθηναϊκό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, σφυρίζουν ευρωπαϊκό παιχνίδι μεγαλης διωργανωσης; Η απαντηση μια, η "δουλεία" τους... αποδίδει καρπούς! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad