Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ...

    O Marulio γράφει: Τις τελευταίες ημέρες έχουμε «τρελαθεί» με σχόλια για την κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη. Μπάλα δεν παίζεται (καλύτερα!!!), επίθεση σε διαιτητή, υπονοούμενα, παραιτήσεις από τη σουπερλίγκα και και και …

    Πάντα από το μυαλό ενός απλού παναθηναϊκού γεννιούνται κάποια εύλογα ερωτήματα. Σχετικά με την επίθεση στο διαιτητή. Άμα σου επιτεθούνε και προσπαθήσουν να σε σκοτώσουν, πάνω στον πανικό σου, ποιόν θα πάρεις τηλέφωνο; Εγώ λέω πρώτα την αστυνομία και μετά συγγενείς και κολλητούς. Να πάρεις τον προϊστάμενό σου άμεσα για ποιο λόγο; Θα κάνει προανάκριση ή θα σε τρέξει στα νοσοκομεία;

    Σχετικά με την κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη. Είναι ποιο επιλήψιμο να παίρνεις ένα διαιτητή από το τηλέφωνο της εργασίας σου ή να μιλάς με ποδοσφαιρικό παράγοντα από πακιστανοκινέζικα τηλέφωνα; Απορία ψάλτου βηξ. Έστω και εάν απείλησες διαιτητή σημαίνει ότι έβαλες να τον χτυπήσουν; Ποιές οι ενέργειες του διαιτητή όταν απειλήθηκε; Υπέβαλε μήνυση; Ενημέρωσε εγγράφως τη διοργανώτρια Αρχή; Σχετικά με ποινικά θέματα έχουμε πεί ότι περιμένουμε τη δικαιοσύνη να ολοκληρώσει τις δικογραφίες και μετά μιλάμε.

    Αλλά καλό θα ήταν οι εμπλεκόμενοι, σαν «επενδυτές» και «νοικοκυραίοι » του ποδοσφαίρου να βγούν να μιλήσουν και να πουν τι ξέρουν για το ΟΝΟΟYR τη SEHRAZAT κτλ, τελικά τα «βαπόρια» απ την «Περσία» πιάνονται  μόνο στην Κορινθία; μέγα άσμα έτσι; ξέρουν αυτοί..., για τα «τούρκικα σίριαλ». Αμ το άλλο για την offshore που χρηματοδοτεί τον Εργοτέλη; Άλλο και τούτο. Νομίζει ο Μαρινάκης ότι μιλάει με κάνα Τζίγγερ-ανύπαρκτο, αλλά ο Αεκτζής φαίνεται να ξέρει πολλά και να μην κωλώνει. Ομοίως και οι Αλαφούζος – Σαββίδης που με αργά αλλά σταθερά βήματα πολεμούν να ανατρέψουν το κατεστημένο, πρωτοπόρος σαφώς ο Αλαφούζος στη μάχη κατά της σαπίλας, εν συνέχεια απολυθούν οι άλλοι.

    Πόνεσε που στο φιλικό ήταν δίπλα δίπλα Αλαφούζος και Μελισσανίδης; Επιτέλους! Πόσο κόμπλεξ πλέον με το ΣΚΑΙ; Τα έχωνε ο Μελ και οι άλλοι έβγαζαν ανακοίνωση για το ΣΚΑΙ και τη λάσπη που τρώνε. Α ρε Θωμαΐδη ζημιές που προκαλείς! Και τι κάνει άνθρωπος στην εκπομπή του; Διαβάζει νόμους και έγγραφα και τους ξεφτιλίζει, με τις παρανομίες που έχουν γίνει και γίνονται. Εδώ ρε φιλαράκια βγήκε ο ΟΦΗ- «τοπ δορυφόρος», που παίζει(όπως και το αιώνιο υποκατάστημα της Νεας Σμύρνης) χωρίς νόμιμες ενημερότητες, και καταγγέλλει τον Παναθηναϊκό για μη ορθή διάθεση εισιτηρίων. Έλεος ρε, αυτοί θα μας τρελάνουνε τελείως.

    Κόκκινη προπαγάνδα της παιδικής χαράς... Ρίξανε «σανό» ότι ο Σπάθας είναι δάκτυλος Αλαφούζου για να εκτεθούν οι γαύροι, ότι η διακοπή είναι κακή για να παίξουν με την Ατλέτικο χωρίς μάτς στα πόδια τους λες και άμα είχανε παιχνίδια θα τους κερδίζανε και και και … Τελικά όντος θα τρελαθούμε.

    Αλλά έτσι είναι. Το σύστημα έχει κλονιστεί, νοιώθει ότι πεθαίνει, είναι ήδη τραυματισμένο και … βρυχάται. Σπασμωδικές κινήσεις από παντού μπας και σώσουνε οτιδήποτε, αλλά … δεν.

    Υ.Γ.1. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο(κ όμως ούτε στη Ζαμπια δεν γίνονται αυτά) που έχει στα θεσμικά όργανα(!) του ποδοσφαίρου, δυο υπόπτους-κατηγορουμένους σκανδάλων, στις προεδρίες...!

    Υ.Γ.2. κ.Μπακο καθαρότατος ο Αστέρας του Μποροθρηνου σας έτσι; Αλλά κακομοίρης-θύμα ο Ηρακλής όμως ε; Δεν ξεχνάμε γελοίοι!

    Υ.Γ.3. Βούρκος λάσπης το ποδόσφαιρο μας και οι υπεύθυνοι γνωστοί από το 1997!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad