Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ!

    Όταν έρχεται διπλή δικαίωση για το σαιτ και τον Εξαστερο Παναθηναϊκό, τότε όλα θα πάνε καλύτερα....

    Τα γράψαμε, για την απαράδεκτη απόφαση να πάρει στα χαρτιά ο γαύρος το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου στην έφεση της ΚΑΕ βασιζόμενη σε αυτό το άρθρο(κλικ εδω) κατέθεσε πανηγυρικά και ο ΑΣΕΑΔ διόρθωσε την αδικία!

    Τώρα κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε την κούπα του κυπέλλου. Περάσαμε από το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και τώρα σειρά έχει η ομάδα του Απόλλωνα στο τελικό! Ένα ακόμα κύπελλο πλησιάζει στον Παναθηναϊκό!!!

    Υ.Γ. Μπορεί να μην έχουμε καθημερινή ροή άρθρων στο σαιτ μας, αλλά εμείς έχουμε επιλέξει να γράφουμε για τα σοβαρά θέματα και όχι για διάφορα ασήμαντα προς κατανάλωση του κοινού για κλικ όπως κάνουν αλλά σαιτ, γι αυτό είμαστε μοναδικοί στην Ελλάδα σε όσα γράφουμε και με τον δικό μας ξεχωριστό και δυναμικό τρόπο! Ένα ακόμα άρθρο σχετικά με την απόφαση ΑΣΕΑΔ, που έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις, όπως και πολλά αλλά από την πρώτη μέρα του σαιτ, θα τα βρείτε στις στήλες της αρθρογραφίας δεξιά του σαιτ, εκεί θα βρείτε άρθρα που πάντα είναι επίκαιρα ακόμα και αν έχουν γραφτεί 2 χρόνια πριν!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad