Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    O Deep Green γράφει για την απίστευτη ευρωπαϊκή ντροπή: Όταν είσαι προπονητής τρία χρόνια σε μια ομάδα με ευρωπαϊκό dna και δεν έχεις καταφέρει απολύτως τίποτα, τότε είσαι ακατάλληλος... 

    Πως να το κάνουμε δηλαδή, έτσι έχουν τα πράγματα! Επί Αναστασίου η ομάδα έχει την πιο εξευτελιστική ευρωπαϊκή παρουσία όλων των εποχών και αυτό δεν αλλάζει!

    Δουλεύει τρία χρόνια σχεδόν το ίδιο ροστερ και δεν έχουμε δει τίποτα ελπιδοφόρο στο παιχνίδι της ομάδας σαν σύνολο, ούτε σταθερά συστήματα, σχήματα 11αδας, ούτε συνοχή ομάδας, ανάπτυξη άχαρη, αλόγιστα ροτέισον, γενικά η ομάδα δείχνει αδούλευτη, με λίγα λόγια ο προπονητής δεν έχει παράγει κανένα έργο, μηδέν βελτίωση.

    Δεν κάνει ο Αναστάσιου για προπονητής μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κάνει για όλες τις ολλανδικές ομάδες που παίζουν με ελάχιστη πίεση για επίτευξη στόχων, εκεί είναι χαλαρά, στην υπόλοιπη Ευρώπη όμως οι ομάδες έχουν πίεση και απαιτήσεις για τίτλους, γι αυτό λέγονται μεγάλες ομάδες, γιατί ζουν και καταφέρνουν τους στόχους τους με πίεση, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για μεγάλα ποδοσφαιρικά clubs, αυτό στον Αναστασίου είναι άγνωστο γι αυτό είναι αχρείαστος στον Παναθηναϊκό με τέτοια καταστροφική νοοτροπία!

     Έχει πολλά αρνητικά, μεροληπτεί από την πρώτη μέρα, βάζει τους παίχτες που αυτός θέλει χωρίς να αξίζουν για βασικοί, όπως οι Μέντες, Κοτσόλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Μπούρμπος κλπ, αδικώντας άλλους όπως ο Ντινας, Μαρινακης κ.α.

    Η συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια είναι εγωιστική, κοιτάει την πάρτη του και όχι το συμφέρον της ομάδας. Το έργο του είναι ανεπιτυχές και με τεράστιες οικονομικές ζημίες για τον σύλλογο, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ με κάτω τα χέρια, για να μην αναφερθούμε στον γελοίο αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ξάνθη πέρσι, αν είχε επαγγελματικό ήθος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί!

    Ο άνθρωπος είναι σκέτη αποτυχία για τον Παναθηναϊκό, μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από την άγνωστη Καμπάλα, ως κύριός υπαίτιος θα έπρεπε να ζητήσει πρώτα συγνώμη από τον κόσμο για την μεγάλη ντροπή και εν συνέχεια από τον πρόεδρο για την μεγάλη οικονομική ζημία, λόγο των συνεχόμενων αποκλεισμών, ακόμα δεν το έχει κάνει γιατί είναι ανεύθυνος!

    Κανείς να μην ξεχνάει στην ομάδα πως η Ευρώπη είναι αιώνιο αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού!

    Μακάρι η ομάδα να βρει το δρόμο της, αλλά με Αναστασίου δύσκολο....


    Post Top Ad