Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!

     O ANTIred επέστρεψε και γράφει: Με κάνουν και γελάω όπως πάντα τα ξεφτιλισμένα φερέφωνα του εξυγιαντή φαταουλ....

    Έχω μήνες να ασχοληθώ με την στη στήλη μου στο σαιτ, αλλά πάντα εμφανίζομαι στις καλύτερες συγκυρίες, για να κάνω καυστικό χαβαλέ στην προπαγάνδα της πλάκας από το βοθροσωματιο του λιμανιού και τα προβατοιδη άθλια υποκείμενα του.

     Έγιναν πολλά όλους αυτούς τους μήνες, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, κλασικά η ομάδα της Τρούμπας πήρε ενα ακόμα σάπιο πρωτάθλημα όπως πάντα, είχαμε εγκληματικές οργανώσεις, δικαστικά πορίσματα, παρελάσεις γαυρόδουλων στην Ευελπίδων, πακιστανικά & κινέζικα τηλέφωνα,συνομιλίες για οσκαρ, κωλοτούμπες μαρτύρων, περιοριστικούς όρους εξευτελισμού σε υπόπτους 5 κακουργημάτων, αλλά και σε αλλά υπαλληλάκια της γαυροπαράγκας. Θα υπάρξει και συνέχεια στο σήριαλ των πακιστανοκινεζων.

    Ποιος Κορέας μωρέ; ποιος υπέρ κοριός; ποιος Ανδρεαδης; Ο Σκαι και ο Θωμαιδης τα κάνουν όλα γιατί φοβούνται τον πρόεδρα και τις επενδύσεις του.... Τελικά σύμφωνα με τα τσιρακια δημοσιογράφους της τρουμπας και τους οπαδούς τους με iq ραδικιου, ο Αλαφούζος και ο....δικαστής Dredd Θωμαιδης δικάζουν σε αυτή τη χώρα, την αγνή, αθώα και παρθένα πουτ...α της τρουμπας, αν είναι δυνατόν, αυτό είναι έγκλημα κατά της Ελλάδος που έλεγε και μια... πακιστανική ψυχή λίγα χρόνια πριν....! ( Ναι κύριοι επειδή το λένε τα γαυροφερεφωνα μια πουτ...να μπορεί να είναι και παρθένα, επίσης το άσπρο γίνεται μαύρο,έτσι απλά, όταν απευθυνοντε σε πρόβατα οπαδούς όπως της λυόμενης 7! Τρίζουν τα κόκαλα του Γκέμπελς... ρεζιλεύουν το επάγγελμα του!)

    Εγώ έχω να πω το εξής, πως λάθος κάνουν τα φερέφωνα του Φαταουλ, κακώς δεν τα λένε όλα στα κόκκινα πρόβατα, ο Αλαφούζος δεν έχει μόνο τον ΣΚΑΙ, εφημερίδες και τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα για να πλάθει σενάρια για Πακιστανούς και Κινέζους αρχηγούς εγκληματικών οργανώσεων, έχει και πολλά μεγάλα ξένα ΜΜΕ που πολέμησαν με έρευνες- πρωτοσέλιδα την αγνή παρθένα της τρουμπας, όπως είναι L equipe, bbc, cnn, espn, al jazeera, New York Times, record, abola, france football, Faz, bild, kicker, daily mail, telegraph, SUN, marca, el pais,gazzetta dello sport και άλλα πολλά, σας τα κρύβουν γαυρακια όλα αυτά είναι του Αλαφούζου, είναι ένας παγκόσμιος μεγιστάνας των ΜΜΕ που ανα πάσα στιγμή θα μπορούσε να ρίξει ακόμα και τους προέδρους των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, είναι χαζός που δεν το κάνει με τόσα ΜΜΕ, ξέχασα και το σημαντικότερο... κάνει κουμάντο και στην interpol,μάλιστα, αφού κάθε βδομάδα σχεδόν βγάζει αναφορές για την ομάδα της Τρουμπας και την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι να λέμε τώρα, μεγάλος στην πλάνη ο Αλαφούζος, δεν είναι να γελά κανείς, είναι σαν αυτό το... μυστικό που αποκάλυπταν τα φερέφωνα της Τρούμπας και διαλαλούσαν τα πρόβατα τους πριν λίγα χρόνια, ότι ο Γόντικας κάνει... κουμάντο στην ΕΠΟ και στη Λίγκα! (Χαχαχα)

    Άκουσα οτι τις επόμενες μέρες η πακιστανική τηλεόραση έρχεται στην Ελλάδα για ένα οδοιπορικό-αφιέρωμα στο μεγάλο...θύμα της ελληνικής δικαιοσύνης,της Δίκης του Σκαι και του δικαστή Dredd Θωμαιδη, τον Φαταουλ Χακε, θα καλύψει την ειρηνική διαδήλωση πακιδων και γαύρων μαζί προς το τηγάνι, επίσης θα υπάρξουν πλάνα από το Α.Τ της περιοχής κατοικίας του Φαταουλ, καθώς κάθε 15 μέρες εκεί δίνει παρουσίες, το σύνθημα όλων τον πακιδων στη διαδήλωση: Free Fatoul oul oul oul ouga oug oug!

    Και τώρα θα σας αποκαλύψω μια τρομερή είδηση που θα κάνει τους Παναθηναϊκούς να τρέμουν, την είδηση μου την είπε μια μανταμ η Νικολ...πουλο, πάντα έγκυρη πηγή, τι μου αποκάλυψε αυτή τιτανοτεραστια μορφή ειλικρίνειας; Οτι οι Ροναλντινιο, Ρομπινιο, Καριγιο, Μαλουντα, Μπερμπατοφ, είναι στην Ελλάδα ιγκόγνιτο βδομάδες τώρα, γι αυτό δεν πήγαν Ζεεφελντ για προετοιμασία, κάνουν ειδική προετοιμασία στις αθλητικές αποθήκες σκουπιδιών του Ρέντη και το ακόμη πιο τρομερό, όλοι αυτοί περιμένουν και τον Νενε από μέρα σε μέρα, μάλιστα η εμφάνιση τους θα γίνει μαζικά στο πρώτο... φιλικό στο Τηγάνι.

    Κερασάκι στην τούρτα ποιος; ο Καμπιασο, τα έσκασε ο πρόεδρας και έφερε τον γερο Εστεμπάν από τα καπή της υπερομαδας Λέστερ στα καπή της Παε Τρούμπας, νεότατος 35 χρονών,τι να λεμε τώρα υπέρβαση μεγάλη που μαζί με τα μαζεμένα μπαμ που βρίσκονται στις αποθήκες του Ρέντη, θα φτιάξουν υπέρ ομάδα... τρέμε Ρεαλ και Μπαρτσα. (Στην υποδοχή Καμπιασο 15 άτομα στο Ελ. Βενιζέλος και 300 περίπου στα γραφεία της ΠΑΕ Τρουμπας, αλλά με τα φερέφωνα των διαφόρων ΜΜΕ, εγιναν ξαφνικά αλα μαιμουδενια 1300 για τα πρόβατα, έτσι για να λένε πως έφτασαν τον αριθμό οπαδών που υποδέχθηκε τον Εσιεν.)

    Όπως έλεγε και η μαντάμ Νικολ, ποιος Εσιεν μωρέ; Ο Νενε...!

    Υ.γ. Με την πρώτη αγωνιστική άρχισε η δράση της παράγκας, κατά φαντασία από ταινία του Σπιλμπερκ το... γκολ του Φορτουνη, το χέρι εξαφανίστηκε απο ufo!

    Y.γ. Διπλά όπως στο Αγρίνιο θα μας φέρουν κοντά στο τίτλο!


    Post Top Ad