Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ GILBERTO KAI CISSE

    Στην κατάσταση που είναι η ομάδα, χρειάζεται άμεσα αλλαγές και προσθήκες προσωπικοτήτων  στο ποδοσφαιρικό τμήμα...

    Βλέπουμε την διοίκηση το τελευταίο διάσημα να ψάχνει λύσεις για να καλύψει τις θέσεις των Βόκολου, Φύσσα και πολύ καλά κάνει, ψάχνει στην σωστή κατεύθυνση, για ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας και ειδικά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

    Θέλει δυναμικές παρουσίες στα αποδυτήρια και άνθρωπο που να είναι συνδετικός κρίκος μεταξύ παιχτών και διοίκησης και οπαδών.

    Πρώτος και καλύτερος ο Tζιμπρίλ Σισέ, πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα, ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι, να του δοθεί το πόστο του γενικού αρχηγού, η παρουσία του θα πωρώνει τους παίχτες από κάθε ματς, σίγουρα ο Τζιμπρίλ το έχει, γνωστή η τρέλα του για την ομάδα και κάτι ακόμα θα εκπέμπει σεβασμό στους πάντες στην ομάδα.

    Θα μπορούσε ο Γάλλος να έχει πολλούς ρόλους, για παράδειγμα, τα τρία τελευταία χρόνια η ΠΑΕ δεν έχει τόσο καλές σχέσεις με την ουεφα, ο Σισε θα βοηθούσε στις διεθνείς σχέσεις της ομάδας με τις διεθνείς ομοσπονδίες, επίσης ακόμα και στις σχέσεις τις ΠΑΕ με τους οργανωμένους.

    Δεύτερη ισχυρή παγκόσμια παρουσία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο βραζιλιανός μπορεί να έχει πολλαπλούς ρόλους, υπεύθυνου σκαουτ στη Βραζιλία-Λατινική Αμερική, διευθύνων συμβούλου δίπλα στον Αλαφούζο, σύμβουλος για μεταγραφές, απλά η κορυφή στην "πυραμίδα" να είναι ο Ζιλμπερτο, στις σημαντικές αποφάσεις, το συμβούλιο να είναι από τρία έως πέντε μέλη, ο πρόεδρος, Ζιλμπέρτο,Σισέ κλπ αυτό θα ήταν ένα δυνατό γκρουπ ανθρώπων που θα έδιναν ακόμα και εξωτερικά άλλη ισχύ σε πολλά θέματα, δεν το συζητάμε, ήδη αυτό έπρεπε να γίνει, αλλά ακόμα και τώρα επείγει πιο πολύ ώστε η ομάδα να οχυρωθεί εσωτερικά και εξωτερικά με μορφές παγκόσμιας εμβέλειας εν όψη της νέας σεζόν!

    Φανταστείτε σε μια κρίση, που πέρασε πολλές  η ομάδα, θα είχε αποφευχθεί ακόμα και αγωνιστικά με τους παραπάνω ανθρώπους ή τέλος πάντων, οι κραδασμοί θα ήταν πολύ λιγότεροι.

    Οι παραπάνω δυο κινήσεις πρέπει να γίνουν, τα κέρδη θα είναι πολλά, ακόμα και επικοινωνιακά, στον κόσμο θα επιστέψει η ηρεμία, η πίστη και η σιγουριά πως κάτι καλό θα γίνει!!!

    (Editorial: greenarea team)

    Post Top Ad