Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑΣ ΛΑΤΙΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ

    Γιορτινό το κλίμα στη Λεωφόρο, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας με Ηρακλή και Βέροια...

    Αποθέωση και ευχαρίστηση από τον κόσμο, που είδε την ομάδα να βγάζει ωραίο ποδόσφαιρο στο χορτάρι με λάτιν αρτίστες να δίνουν ρεσιτάλ, όπως οι Λέτο και Βιγιαφάνες.

     Με τον Ηρακλή, εύκολη η νίκη και 4 γκολ για πλάκα, τα δυο γκολ προήλθαν από ωραίους συνδυασμούς και λατιν υπογραφές.

    Με την Βέροια, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, μάλιστα οι πράσινοι έπαιζαν με πολλούς μη βασικούς στην 11αδα. Δυο γκολ από τον παιχταράς Λετο, το δεύτερο μάλιστα ήταν εκπληκτικό με άμεση κίνηση και εκτέλεση, δίνοντας και την νίκη με 3-2 και τον κόσμο να χαίρετε διπλά αφού βλέπει τον Αργεντινό παιχταρά να βγάζει πράγματα από τα "παλιά". Μετά από χρόνια βλέπουμε, αρκετούς λάτιν ποδοσφαιριστές στην ομάδα, καθώς ο ανεκδιήγητος Αναστασίου είχε εκτός την Λατινοαμερικανική αγορά, για να μπορεί να φέρνει δικούς του τελειωμένους, από Ολλανδία κλπ.

    Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός δεν έχει απλά πολλούς λατινοαμερικανους, έχει και ποιοτικούς. Πρώτος και καλύτερος ο Λέτο που μετά από μήνες απουσίας επίσημων αγώνων, στα ματς με τον Ατρόμητο, γαύρο, Ηρακλή και Βέροια, έδειξε πως κάνει τι διαφορά και το τόπι δεν ξεχνιέται. Επίσης έχουμε τον Βιγιαφανες, μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης, έχει όλα τα χαρακτηριστικά, τεχνικά και ηλικία. Ο Μολέδο η αλλιώς ο Χένριξεν από τη Βραζιλία, τι να πούμε,είναι και σκόρερ, από την πρώτη μέρα σοβαρός και σταθερός, σιγουριά στην άμυνα. Και τέλος ο Εβαντζελίστα, την ξέρει τη μπάλα, έκρηξη και τεχνική κατάρτιση, μπορεί και να σκοράρει, πρέπει όμως να βρει σταθερότητα, αν θέλει αν μείνει και του χρόνου.

    Με αυτούς λοιπόν τους παίχτες, μαζί με τους υπόλοιπους, συν 3-4 δυνατές προσθήκες το καλοκαίρι από το πάνω ράφι, αφού θα διατεθούν λεφτά για καλές μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θα πρωταγωνιστήσει και αν αναλογιστούμε σύμφωνα με τις εξελίξεις, πως από τη νέα σεζόν το παιχνίδι θα παίζετε(ελπίζουμε) στα ίσα, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, άλλοι θα το έχουν...!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Post Top Ad