Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΙΓΜΑ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ!

    Ο Μπασκετικός Εξάστερος Παναθηναϊκός έκανε επανεκκίνηση, ενισχύθηκε αισθητά όπως ξέραμε από παλιά...

    Με κινήσεις ουσιαστικές, στοχευμενες και εντυπωσιακές που ταρακούνησαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ευχάριστα βλέπουμε τις κινήσεις της διοίκησης προς την ορθή κατεύθυνση και ας άργησε 3 χρόνια.

    Το τονίζαμε, ομάδα χωρίς μπάτζετ δεν μπορ ει να σταθεί στην ευρωλιγκα, για τον Παναθηναϊκό η απουσία από φάιναλ φορ ή τελικό, ισούται με απώλεια τίτλου, αυτό είναι το κύρος του συλλόγου, το dna του είναι κορυφή παντού, δεν αρκεί ένα πρωτάθλημα, η Ευρώπη για εμάς πρέπει να είναι η αρχή των στόχων και αυτό το "status" επιστρέφει ξανά μετά από μια ολιγόχρονη απουσία, πλέον το πράσινο υπερωκεάνιο μπήκε στην σωστή κατεύθυνση....κορυφής!

    Προπονητής νικητής από πάντα, στα χνάρια του μεγάλου Ζοτς, παίχτες νικητές με παγκόσμια εμβέλεια, ο μοναδικός πράσινος κόσμος, η βαρύτατη όσο καμία άλλη φανέλα,η μοναδική αθλητική ιστορία, όλα αυτά αποτελούν ένα μείγμα ισχυρό που θα επιστρέψει τον βασιλιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ να κάτσει ξανά στον θρόνο του!

    Στις 8/10 αρχίζουμε τη σεζόν, για το κύπελλο μέσα στο εξοχικό επί του πελατη. Μπορούμε τη νίκη και με την Παναθηναϊκή ψυχή θα τα καταφέρουμε, αρχή με φάπα στο γαύρο ότι καλύτερο!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad