Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ!

    Στα δυο τελευταία εντός, άνετη νίκη επί του Λεβαδειακου χωρίς σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά με δυσκολία επί Πλατανιά, ο προβληματισμός υπάρχει ακόμα γιατι από εδώ και στο εξής ακολουθούν τα κρίσιμα...

    Οι πράσινοι κόντρα στον Πλατάνια για την 5η αγωνιστική έκαναν το απολυτό στη Λεωφόρο 4χ4, αφού έγινε και αυτό, ακολουθεί ένα πρόγραμμα βουνό μέχρι και την 11η αγωνιστική!

    Έχουμε λοιπόν έξι αγωνιστικές ντέρμπι με βάση την κρισιμότητα τους, εκεί θα κριθούν όλα, αν οι πράσινοι μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο. Σε αυτούς τους έξι αγώνες, έχουμε τρία εκτός( Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ατρομητο) και τρία εντός (ΠΑΣ, ΑΕΚ, γαυρος ), εννοείτε απαίτηση πως στα εντός θα γίνει το απολυτό με 9 βαθμούς, όπου θα είναι και η βάση.

    Το θέμα είναι ένα, αν μπορεί ο Αναστασίου να παρουσιάσει την ομάδα όπως πρέπει και όχι με εμφανίσεις τύπου Καμπάλα και Πανιωνίου. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τα καταφέρει ο Αναστασίου, αν μπορεί, θα είναι κρας τεστ γι αυτόν αυτοί οι 6 αγώνες. Το ροστερ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους συνδιεκδικητές ακόμα και χωρίς τον Εσιεν, το παν λοιπόν είναι να μπορεί ο προπονητής να παρατάξει σωστές 11αδες και παιχνίδι κυριαρχίας-ουσίας.

    Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα μας, σε αυτούς τους έξι αγώνες, είναι το απόλυτο 3x6=18, αλλά και με 15 βαθμούς θα υπάρχει ικανοποίηση, γιατί σε αυτές τις εξι αγωνιστικές και οι αντίπαλοι θα παίξουν ντέρμπι, αρα αν τα παιχνίδια παιχτούν στο χορτάρι και όχι στις... σφυρίχτρες, τότε και οι συνδιεκδικητές σίγουρα θα έχουν απώλειες βαθμών.

    Εξυπακούεται και είναι αυτονόητο πως πρέπει να γίνει, νικηφόρος ο εκτός έδρας αγώνας με το Παράρτημα της Ξάνθης το Σάββατο 3/10, μετά ακολουθεί διακοπή λόγο εθνικών ομάδων, πρέπει σε αυτό το διάστημα το τεχνικό τιμ και οι παίχτες να δουλέψουν σοβαρά με κύριο στόχο να βγει εις πέραν αυτό το δύσκολο πρόγραμμα των υπόλοιπων 5 αγόνων, με όσο το δυνατόν καλύτερο συντελεστή βαθμών, κάτι που θα φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Για τη συνέχεια μετά, θα συζητήσουμε από άλλη βάση δεδομένων...

    Editorial: (greenarea team

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad