Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΤΟΥ 2015!

    Δυο είναι οι κύριες αιτίες της κακής εμφάνισης και ήττας του Παναθηναϊκού στην Τούμπα... 

    Ας ξεκινήσουμε από τα του οίκου μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη σκατά προετοιμασία έκανε ο Αναστασίου για αυτό το κρίσιμο ντέρμπι. Η ομάδα στο κέντρο ήταν παιδική χαρά, από τα άκρα "έμπαζε νερά" χωρίς καμιά αντίσταση και τι έκανε ο προπονητής γι αυτό; απολυτός τίποτα.

    Όλη την εβδομάδα προετοίμαζε τον Λουντ, ένας παίχτης που κατέχει το τόπι, τον Καλτσά που μπορεί να βοηθήσει, έκτος 18άδας, τον Πρανιτς που είναι έμπειρος σίγουρα θα βοηθούσε αν έπαιζε στη φυσική του θέση, τον Νινη που ήταν έτοιμος δεν το έβαλε, θα έφταναν πιο εύκολα οι μπαλιές στον Μπεργκ, που ήταν απογοητευτικά μονός. Με Κουτρουμπη σε νευραλγική θέση που ποτέ δεν την κατείχε και τον Ατσαγκουν λίγο, δεν γινόταν τίποτα.

    Τα παράλογα από τον Αναστασίου συνεχίστηκαν, βάζει τον αδικημένο Κλωναριδη, εκεί που τον είχε στο φτύσιμο, σαν να του λέει 10 λεπτά πριν το τέλος, μπες και άλλαξε το ματς το ήδη τελειωμένο από κάθε άποψη, απαράδεκτη λογική από τον Αναστασίου, μεροληπτεί σε άθλιο βαθμό έναντι παιχτών. Μερίδιο ευθύνης εχει επίσης ο προπονητής στην τραγική κάμψη των παιχτών στο 10 λεπτό μετά το ανύπαρκτο πέναλτι, αψυχολόγητη εντελώς η ομάδα και αυτό έχει γίνει επανειλημμένα φέτος.

    Ας αφήσουμε τα αγωνιστικά και παμε στο κόκκινο κοράκι που του αρέσει να αδικεί κατάφωρα πάντα τον Παναθηναϊκό γι αυτό εξάλλου τον επέλεξαν οι υπάλληλοι του Φαταούλ στην γαυροΚΕΔ/ΕΠΟ.

    Από την αρχή του αγώνα ο Αρετόπουλος είχε προδιάθεση αδικίας κατά των πράσινων, υπερόπτης και αυστηρός σε κάθε μαρκάρισμα δικό μας.Πρωτο σήμα σφαγής του Αρετόπουλου προς τους πρασινους, στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ 0-0 γύρο στο 20' λεπτό, επίθεση από τα αριστερά γίνεται κόντρα με Αμπειντ και Ροντριγκεζ, ο παίχτης του ΠΑΟΚ βγάζει καθαρά την μπάλα σε κόρνερ, αλλά το κοράκι έδωσε άουτ, λίγα λεπτά μετά ήρθε το πέναλτι φάντασμα έξω από την περιοχή, σαν άλλος Παπουτσελης ο Αρετοπουλος δίνει πέναλτι από το τίποτα, μάλιστα ούτε καν φάουλ κάνει ο Ταυλαριδης έξω από την περιοχή.

    Αυτό ήταν λοιπόν...ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε ψυχολογικά από το άδικο 1-0 και μέχρι να ξυπνήσει η παράσταση έλαβε τέλος. Αντί οι πράσινοι να ξυπνήσουν το πείσμα μεσα τους...παραδόθηκαν με κατω τα χέρια στις ορέξεις των γηπεδουχών με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξη 3-0.

    Καμιά δικαιολογία για τον Αναστασίου και τους παίχτες του, ήξεραν από μέρες πριν ότι θα σφυρίξει ο Αρετοπουλος και ότι ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για σφαγή τους. Όλο αυτό και μονό στο άκουσμα οτι θα είναι το συγκεκριμένο κοράκι έπρεπε να τσιτώσει στο φουλ τους παίχτες και οχι να πάνε στην Τούμπα με τα χέρια κάτω σαν τα πρόβατα προς σφαγή, απαράδεκτα πράγματα για παίχτες που έχουν γνώση και έχουν υποστεί την βρομιά στο πετσί τους.

    Ακολουθεί το ντέρμπι με την Κούλα στη γεμάτη Λεωφόρο! Τα περιθώρια έχουν στενέψει για άλλες γκέλες, τέρμα τα λάθη και η χαλαρότητα των χαμένων ημιχρόνων, πλέον θέλει καθαρό μυαλό και τσαμπουκάς σε κάθε παιχνίδι!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad