Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

    Είχαμε γράψει για ένα πλάνο 6 αγώνων, αλλά μετά την άθλια εικόνα σε κρίσιμα ματς, Τούμπα και Λεωφόρο με Αεκουλα, δεν υπάρχει πολύ αισιοδοξία...

    Είχαμε τονίσει πως από την 5η αγωνιστική μέχρι και την 11η, οι πράσινοι έπρεπε να μαζέψουν στην καλύτερη 15 βαθμούς με περιθώριο μόνο μιας ήττας, αλλά και με πιθανό σενάριο να χάσει παιχνίδια και ο συνδιεκδικητης του τίτλου, αυτό δεν το βλέπουμε μέχρι τώρα, είτε γιατί οι άλλοι παίζουν με αντιπάλους που τους ανοίγουν τα πόδια η θα τους σπρώχνουν τα κοράκια όπως γίνεται πάντα.

    Επίσης το κυριότερο, οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού με προπονητή τον Αναστάσιου, μέχρι πριν το ματς στο Περιστέρι, ήταν τραγικές, έχει χαθεί πολύ έδαφος δυστυχώς.
    Πολλοί λένε είναι νωρίς ακόμα, ούτε το 1/3 του πρωταθλήματος δεν έχει γίνει, αυτά ομάς ισχύουν για πρωταθλήματα άλλων χωρών. Με τα παραπάνω δεδομένα και η φετινή χρονιά παει προς αποτυχία.

    Ήδη ο κόσμος με αρκετά ειρωνικό-πικρό τρόπο λέει "Του χρόνου πάλι", δυστυχώς το -8 δύσκολα θα ανατραπεί, ακόμα και αν νικήσουμε την ομάδα της βρωμιάς και πάλι η διαφορά παει στο -5, κανείς δεν εγγυάται ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει σταθερή πορεία και δεν θα στραβοπατήσει με καμία μικρή ομάδα, συν τις κλασικές αντιπαναθηναικες διαιτησίες που θα υπάρξουν.

    Έφυγε αργά ο Αναστασίου, δύσκολο το έργο του νέου προπονητή, αν δεν περιοριστεί δραματικά η κόκκινη μπόχα στο παρασκήνιο, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα σηκώσει κεφάλι.

    Editorial: (greenarea team

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad