Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

    Ματς με πολλές εναλλαγές ψυχολογίας αυτό επί του ΠΑΣ στη Λεωφόρο, αλλά η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα...

    Πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός παρουσίασε βελτιωτικές τάσεις μετά από διακοπή πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως υπήρχε πρεσινγκ ψηλά στον αντίπαλο, αλληλοκαλύψεις, γρήγορες κινήσεις στον κενό χώρο και σχετικά βελτιωμένη επιθετική ανάπτυξη με κάτω τη μπάλα και κάλους συνδυασμούς.

    Στο δεύτερο ημίχρονο έκατσαν στο σκορ, παράλογο γιατί ακόμα και το 2-0 σε 60' λεπτό δεν είναι ασφαλές, πόσο μάλλον μετά την αψυχολόγητη κίνηση του Ταυλαρίδη να κάνει χέρι(ίσως και ακούσιο), γίνεται 2-1 κοντά στο 70' λεπτό, εκεί οι πράσινοι έχασαν την ψυχραιμία τους και τον έλεγχο του αγώνα, χρειάστηκαν 10' για να βρουν την συνοχή τους ελέγχοντας την κατάσταση και προς το φινάλε ήρθε και το τελικό 3-1!

    Σε γενικές γραμμές πήγε καλύτερα η ομάδα, όμως υπάρχουν κενά ταραχής στη διάρκεια των παιχνιδιών, κατι που είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο. Σαν Παναθηναϊκός πρέπει να κυριαρχεί μέχρι τέλους του παιχνιδιού, χωρίς κενά, να καταλαβαίνει ο όποιος αντίπαλος ότι το παιχνίδι είναι χαμένο χωρίς καμία χαραμάδα ελπίδας.

    Η ανωτερότητα πρέπει και να επιβάλετε,δεν πρέπει να είναι πρόσχαρη αλλά μακροχρόνια, όχι σε έναν η δυο αγώνες αλλά σε όλο το πρωτάθλημα!!!

    Υ.Γ.1. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, από την Τούμπα μέχρι και την 11η αγωνιστική στη Λεωφόρο, γι αυτό όλοι στις επάλξεις για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα!

    Υ.Γ.2. Πριν το ντέρμπι με τους πέτσινους στη Λεωφόρο θα γίνει και αλλη μια διακοπή λόγο εθνικών, εκεί περιμένουμε ακομα καλυτερη βελτίωση από τους πράσινους!

    Υ.Γ.3. Η συμπεριφορά του πράσινου κόσμου υποδειγματική, αν κάποια σκουπίδια προς Τρούμπα ενοχλήθηκαν, ας πιουν ξύδι!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad