Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ, Η ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!

    Νέο προπονητή έχει ο Παναθηναϊκός, μετά από 2,5 πολύ δύσκολα χρόνια ντροπιαστικών στιγμών για τον σύλλογο...

    Μετά το καταστροφικό πέρασμα του Αναστασίου λοιπόν, στον πάγκο θα κάθετε ένας Ιταλός, ο Αντρεα Στραματσονι, μικρή καριέρα ως προπονητής λόγο και της ηλικίας, αλλά σημαντική, καθώς ήταν πρώτος προπονητής στην Ιντερ και Ουντινεζε, στην πρώτη για 1,5 περίπου χρόνο, αν και ξεκίνησε καλά με 9 σερί νίκες, η ατυχία και οι πολλοί τραυματισμοί βασικών παιχτών οδήγησαν την ομάδα του σε μέτρια πορεία, όπως και να το κάνουμε όμως, η εμπειρία το να δουλεύεις για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου και μάλιστα στο Καμπιονάτο,δεν είναι και λίγο, σε αντίθεση με τον Αναστασίου που δεν είχε καμία προπονητική εμπειρία πουθενά.

    Ο Στραματσονι είναι ένας προπονητής δουλευταράς, ρεαλιστής, οραματιστής και λάτρης της πειθαρχίας. Επίσης να μην παραλείψουμε πως είναι και έμπειρος στην εξέλιξη νέων ταλέντων, καθώς το πέρασμα του ως προπονητής από ακαδημίες της Ρομα και Ιντερ άφησε σημαντικό έργο αλλά και αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η κατάκτηση της Ιντερ U20, του αντίστοιχου Champions League νέων που δημιούργησε η ΟΥΕΦΑ, όλα αυτά είναι ένα επιπλέον συν στο βιογραφικό του Ιταλού, πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό που έχει ρίξει μεγάλο βάρος εδώ και χρόνια στην εξέλιξη και εύρεση νέων ταλέντων, όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο.

    Καμένη γη θα παραλάβει ο νέος προπονητής, -8 από Νοέμβρη, εκτός Ευρώπης, γενική βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά με ένα ροστερ αξιοπρεπέστατο που με λίγες ορθές πινελιές και σωστή διαχείριση θα αποδώσει πολύ καλύτερα. Με τη στήριξη της διοίκησης και του κόσμου μπορούν να ανατραπούν πολλά.

    Να ευχηθούμε στον Στραματσονι πρώτα πρώτα νίκη επί του γαύρου στη Λεωφόρο και εν συνεχεία βελτίωση και αγωνιστική σταθερότητα.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad