Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

    Μεγάλης σημασίας ήταν το διπλό επί του Ατρόμητου. Νίκη κόντρα σε 13 αντιπάλους... 

    Μετά και την απομάκρυνση έστω και αργά του Αναστασίου, αλλά σε σωστό τάιμιγκ, αφού ο νέος προπονητής θα έχει ένα διάστημα περίπου 15 ημερών δουλειάς με τους παίχτες, πριν το ντέρμπι με τους λιμανισιους στη Λεωφόρο.

    Να είμαστε ειλικρινείς, το κλίμα ήταν ασήκωτο για τον Αναστασίου το έχουμε γράψει μήνες πριν, ήταν αρνητικό βάρος στην ομάδα και αυτό φάνηκε όταν απομακρύνθηκε, αμέσως μετά με τον Ατρόμητο, οι παίχτες έπαιζαν με άλλη διάθεση, έτρεχαν συνεχώς, πίεζαν και έβγαζαν νεύρο.

     Ένα απλό παράδειγμα, ο Μπεργκ που επέστρεψε ορεξάτος, ήταν ο ηγέτης του ματς, δημιούργησε και εκτέλεσε, μετά από καιρό ήταν όπως τον ξέραμε. ο Σαντζεθ επίσης ήταν από τους καλύτερους μετά τα καψόνια του Αναστασίου. Ξεκάθαρα η ψυχολογία ήταν πολύ καλύτερη από όλους τους παίχτες, γιατί σχεδόν όλοι είχαν ξενερώσει με τον πρώην προπονητή των πράσινων.

    Όλη αυτή η θετική ψυχολογία βοήθησε την ομάδα να αποδράσει με καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα με ανατροπή και εχθρική διαιτησία 80-20, εκτός από έναν επόπτη, ο δεύτερος και το κοράκι ο Κυζας ήταν τραγικοί, ενώθηκαν με τους 11 του Ατρόμητου για να πλήξουν το Τριφύλλι, αλλά δεν τους πέρασε αυτό που ήθελε η παράγκα.

    Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε για τον νέο προπονητή της ομάδας. Αυτή τη στιγμή προέχει η κατάλληλη προετοιμασία της εν όψη του ντέρμπι 21/11 και σαφώς η νίκη πρέπει έρθει για πάρα πολλούς λόγους, αγωνιστικούς, βαθμολογικούς και έξωαγωνιστικούς...!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad