Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

    Όλοι οι υπάλληλοι των λιμανισιων, διατυμπανίζουν ένα ρεκόρ που στην ουσία δεν υπάρχει...

    Άρχισαν να μετράνε και ρεκόρ άλλων ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι ξεφτίλες.

    Τι θα πει ρεκόρ 16 στα 16; Έχουν γίνει 16 παιχνίδια και νίκησε και τα 16 στον αγωνιστικό χώρο; Όχι βέβαια! Αρα για πιο ρεκόρ μιλάνε όταν δεν έχουν αγωνιστεί (εξαιτίας δικής τους βρόμικης παρέμβασης) στην έδρα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας; Γι' αυτό είναι κάλπικοι σε όλα τους!!!

    Δεν υπάρχει κανένα ρεκόρ στην πραγματικότητα, όταν μέσα στις 16 νίκες υπάρχει νίκη στα χαρτιά και νίκες με την βοήθεια των διαιτητών, ξεκάθαρα πράγματα.

    Είναι τόσο βρόμικο το ρεκόρ τους που ομάδες σε πρωταθλήματα τριτοκοσμικών χορών όπως πχ Ουγκάντα ή Τατζικιστάν, οι μεγάλες τους ομάδες δεν έχουν 16 στα 16, φανταστείτε σε αυτές τις χώρες έχει δικαίωμα και ο μικρός αντίπαλος να νικήσει το φαβορί, εδώ στο Ελλαδισταν απαγορεύετε να χάσει βαθμούς ο γαύρος.

    Αυτό το αλαζονικό και κάλπικο ρεκόρ τους, με τη βοήθεια της γαυροΚΕΔ/ΕΠΟ, μαρτυρά ακριβώς γιατί το πρωτάθλημα μας είναι ακόμα πιο βρόμικο και από αυτό τριτοκοσμικών χορών.

    Να μας πουν οι γαυρουπαλληλοι αν στα ρεκόρ νικών σε ομάδες του εξωτερικού, υπάρχουν παραρτήματα, κοράκια να δίνουν βουτιές πέναλτι και έστω μια νίκη στα χαρτιά...

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad