Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΣΤΡΑΜΑ "ΣΤΡΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Αγώνα με αγώνα, βλέπουμε δείγματα δουλειάς του Αντρέα Στραματσόνι...

    Η ομάδα παρουσιάζετε πιο σίγουρη στο παιχνίδι της, πειθαρχία στην τακτική, αγωνιστικό νεύρο, σωστή αμυντική λειτουργιά και βελτιωμένη επιθετική γραμμή με ενίσχυση από τα χαφ.

    Η νίκη στη Μυτιλήνη ήρθε πιο εύκολα απ ότι φανερώνει το 0-2, οι ευκαιρίες αρκετές, δυο τα δοκάρια και καμιά απειλή από τον αντίπαλο λόγο και της άμυνας.

    Στον αγώνα με τον Πανιώνιο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που προήλθαν από καλή επιθετική ανάπτυξη, τόσο από το κέντρο όσο και από τα πλάγια, αυτό που έλειπε ήταν μόνο το γκολ, δεν ήρθε και η ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν, αλλά η απόδοση της ομάδας ήταν φανερή.

    Μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερη βελτίωση στη συνεχεία, οι παίχτες παίζουν πιο ελευθέρα αφού βλέπουν πως για άλλη μια φορά τους στέρησαν το πρωτάθλημα αδίκως από νωρίς, φυσικό επόμενο οι στόχοι της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση κυπέλλου να θεωρούνται προσιτοί και σαφώς μονόδρομος για φέτος έτσι όπως εξελίχθηκαν οι καταστάσεις.

    Ο Ιταλός πέραν της αγωνιστικής βελτίωσης, "στρώνει" την ομάδα γενικά, τόνωσε και την ψυχολογία των παιχτών για την συνεχεία, πολύ σημαντικό αφού οδεύουμε σε μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν δεύτερη θέση και προκρίσεις στο κύπελλο προς τον τελικό.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad