Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ Η ΓΑΥΡΟΚΕΔ

    Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που κυριαρχεί ο βούρκος και τα σκατά, δύσκολο να δούμε κάθαρση... 

    Τα πάντα κινούνται εναντίον του Παναθηναϊκού και υπέρ μονο της ομάδας της Τρουμπας!

    Στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ είδαμε ένα απίστευτο χειρουργείο κατά του Παναθηναϊκού και "χειρούργο" τον Μάνταλο.

    Δεν τους πέρασε όμως και οι πράσινοι πήραν ενα ακόμα σπαθενιο διπλό μαχόμενοι απέναντι σε "14 παίχτες"...

    Η παράσταση Μανταλου είχε: Γκολ απο οφ σαιτ για τους παγουραδες, πέναλτι στον Πετριτς που δεν δόθηκε ποτέ, πέναλτι στον Αμπειντ που επίσης δεν δόθηκε και επίσης επιθετική κατά του Παναθηναϊκού διαιτησία σε όλο το ματς.

    Το κύπελλο είναι ένας τίτλος που θέλουν όλοι στην ομάδα, αρα πρέπει να δίνουν πάνω 100% σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στον στόχο και το ιδανικό να βρούμε τους μαϊμού πρωταθλητές στον τελικό και να τους τελειώσουμε.

    Στον επαναληπτικό μπορεί οι πράσινοι να ήταν νωχελικοί, απαράδεκτοι,αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι κακό χωρίς να δικαιολογούμε κανέναν! Η διαιτησία μπορεί σε αυτό το παιχνίδι να μην έκανε τα κολπακια αλα Μανταλου... όμως είχε την αρνητική αντιπαναθηνακη πρόθεση.

    Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί από εδώ και στο εξής αρχίζουν τα κρίσιμα, μετά από μια επεισοδιακή κληρωση που φανερωσε πως οι πρασινες φωνες ειχαν δικιο γαι την καθαροτητα της, τελικα στους 8 του κυπελλου θα παιξουμε κοντρα στον Ατρομητο, σιγουρα οι διαιτητες θα παιξουν το ρολο τους για το ποιοι θα περασουν και ποιοι οχι στους τεσσερις, αυτο που οφιλουν ολοι στην ομαδα ειναι να φτασουμε στην κατακτηση του κυπελλου με καθε τροπο, οι παιχτερς στο γηπεδο και η διλοικηση την  προσρασια της μαδας απο τον κοκκινο βοθρο...!  

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad