Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

    Τους τελευταίους τρεις μήνες ο Εξάστερος Παναθηναϊκός αναζητεί τον καλό του εαυτό...

    Οι βλέψεις και οι προσδοκίες στις αρχές τις σεζόν ήταν υψηλές, στην Ευρωλιγκα, μαλιστα και μέσα από την ΚΑΕ στελέχη της μιλούσαν για ευρωπαίο, αλλά τα πράγματα μέχρι τώρα δεν οδηγούν προς τα εκεί...

    Όταν στο Τοπ 16 έχεις τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, ενώ έχεις στόχο τις δυο πρώτες θέσεις σχετικά σε ένα βατό όμιλο, για το πλεονέκτημα στα Play Offs και δεν πείθεις πως θα τα καταφέρεις με βάση τα αποτελέσματα, τότε δεν μπορείς να ελπίζεις για πολλά

    Δεν είναι μόνο το αρνητικό ποσοστό στις ήττες, αλλά η εικόνα της ομάδας, δυστυχώς πολλές μονάδες που ήρθαν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, στο παιχνίδι τους οι παίχτες του Σασα δεν έχουν δημιουργία και συνοχή, η άμυνα ασταθής και η επίθεση νωχελική, αυτά είναι ευθύνη και του κόουτς, υπάρχει μια άναρχη κατάσταση χωρίς αρχη,μεση και τέλος. Η ανάγκη για ενίσχυση με καλούς παίχτες είναι επιτακτική, ώστε να διεκδικηθεί η είσοδο τουλάχιστον στην τετράδα του ομίλου.

    Από την άλλη στα εντός, της Α1, ούτε εκεί βλέπεις σιγουριά, όλα τα παιχνίδια τα κάνει ντέρμπι ποτέ στο καλάθι η η νίκη να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο, πραγματικά σκούρα τα πράγματα με την απόδοση της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

    Στο ντέρμπι με τους γαύρους στο Εξοχικό, η ομάδα ήταν για τα πανηγύρια τουλάχιστον στα δυο πρώτα δεκάλεπτα η διαφορά έφτασε κοντά στο -30. Δεν νοείτε παιχνίδι που θα κρίνει το πλεονέκτημα να παρουσιάζετε η ομάδα τόσο άθλια.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο που πήγε να γίνει η ανατροπή, ενω η διαφορά είχε πέσει αρκετά κάτω από τους 10, έγιναν ανεπίτρεπτα λάθη σε επίθεση και άμυνα που αυξήσαν την διαφορά πάλι υπέρ των γηπεδούχων.

    Περιμέναμε από παίχτες όπως ο Ραντουλιτσα, Παυλοβιτς και Καλαθη να πάρουν την ομάδα πάνω τους, αντι αυτού, την έφεραν με την απόδοση τους σε πιο τραγική κατάσταση που ήταν αδύνατον να βελτιωθεί.

    Η νίκη επί της άσημης και μικρής Τσετσεβιτας, δεν νοείται πως δια μαγείας έσβησαν όλα τα προβλήματα, αυτά παραμένουν και πρέπει να λυθούν, αν θέλουμε να πετύχουμε την πρόκριση ακόμα και ως 4οι, οι δυο επόμενοι αγώνες κρίνουν σχεδόν τα πάντα για φέτος στην Ευρωλιγκα. Επίσης πρέπει να εκλείψουν και διάφοροι ψίθυροι περί εσωτερικών προβλημάτων με τεχνική ηγεσία και παίχτες...

    Είναι φανερό τι φταίει και πρέπει να διορθωθεί άμεσα η κατάσταση, από όλους μέσα στην ομάδα, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα προβληματισμού. Μπορεί στην Α1 να παιχτούν όλα στα play off, αλλά στην Ευρωλίγκα ειδικά, στέρεψαν αρκετά τα περιθώρια στον όμιλο και αυτό πρέπει να αλλάξει!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad