Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    Μετά τις πλήρως δικαιολογημένες δηλώσεις οργής από τον Αλαφούζο για την παράγκα, ανακοίνωση στο ίδιο μήκος κύματος, εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία για τον βούρκο λάσπης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Το Σάββατο που μας πέρασε ζήσαμε άλλο ένα όργιο κατά του Παναθηναϊκού μας, με τον εντεταλμένο διαιτητή Μάνταλο να κάνει τα πάντα για να προκαλέσει τους φιλάθλους μας ώστε να «επιτύχει» τη διακοπή του αγώνα σε βάρος μας, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε χάρις στην υποδειγματική και μόνον ψυχραιμία τους.

    Ωστόσο, τελικά κατόρθωσε να επιφέρει την ήττα της ομάδας μας δημιουργώντας εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές της και πλήττοντας την καίρια αγωνιστικά από τη μία με την αποβολή του αρχηγού της, Ζέκα, από την άλλη με την παράλειψη αποβολής δύο ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας σε παρόμοιες φάσεις-μαρκαρίσματα, που δεν καταλογίστηκαν στην αντίπαλη ομάδα!

    Την επόμενη μέρα τα όργια συνεχίστηκαν με τις αποφάσεις του διαιτητή Δημητρόπουλου, ο οποίος, όπως όλοι σχεδόν οι συνάδελφοί του, προστάτεψε προκλητικά τον Ολυμπιακό προκειμένου να φύγει «νικητής» από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

    Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν κάθε Σαββατοκύριακο έχοντας μετατρέψει το πρωτάθλημα της Super League σε παρωδία, με τους φιλάθλους να νοιώθουν αποστροφή προς το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο υποβαθμίζεται συστηματικά. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά με τις πράξεις και παραλείψεις της συμμετέχει στην κατά συρροή επαναλαμβανόμενη αδικία επιδεικνύοντας “πυρετώδη δραστηριότητα” σε βάρος του Παναθηναϊκού, όπως έγινε με το κλείσιμο της Θύρας 13 αλλά και προκλητική αδράνεια κατά των υπευθύνων της βίας και της ανομίας, για τους οποίους αρκείται να παρακαλεί να αποχωρήσουν μόνοι τους από το ποδόσφαιρο!

    Τους προειδοποιούμε όμως ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στα όριά του, είναι ενωμένος απέναντί τους και δεν θα παραμείνει απαθής! Ο Παναθηναϊκός πέρασε μέσα από θύελλες πολύ πιο ισχυρές από εκείνες που προκαλούνται τόσο από μέλη του υποκόσμου που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο όσο και από τυχαίους, περαστικούς από την πολιτική και τις κυβερνήσεις. Επιβίωσε και μεγαλούργησε, κάτι που θα πράξει και τώρα! Όπως άλλωστε δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, «θα τους τσακίσουμε! Αυτοί θα φύγουν και όχι εμείς»!

    Η Παναθηναϊκή Συμμαχία καλεί τον κόσμο να παραμείνει ενωμένος, να συμμετέχει ενεργά σε όλα τα δρώμενα της ομάδας και να ανταποκριθεί στα καλέσματα που θα γίνουν για να αντιδράσουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ σε αυτή την κατάσταση. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ – και μόνο αυτός μπορεί να αποτρέψει τα σχέδια σε βάρος του Συλλόγου."

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad