Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ 100-0 ΚΑΤΑ , ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 40-60 ΥΠΕΡ!

    Ο Παναθηναϊκός που θέλουμε όλοι ήταν στα Γιάννενα! Κόντρα σε όλα πήρε άλλη μια βαρβάτη νίκη...

    Άργησε λίγες μέρες όμως ο ψυχικός τσαμπουκάς των παιχτών...λίγο από αυτό που έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ, να έπαιζαν στο Περιστέρι, τώρα θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα χωρίς την πικρία του αποκλεισμού. Τέλος πάντων, συμβαίνουν και αυτά, πρέπει να προχωράμε αρκεί κάποια στιγμή επιτέλους και οι παίχτες να κόψουν τις αμαχητή ήττες.

    Πάμε στα πιο νεότερα, στο διπλό επί του ΠΑΣ, δεν έκανε ένα απλό διπλό η ομάδα, αλλά ξεμπρόστιασε ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα για πολλοστή φορά τα τελευταία 5 χρόνια. Ο ξεφτίλας διαιτητής γνωστός για τα έργα του, Δελφακης, έπαιξε 100-0 κατά τους πράσινους, άφηνε όλα τα σκληρά παρκαρίσματα των γηπεδούχων χωρίς κάρτες, έβγαλε με δεύτερη κάρτα τον Ζεκα από το τίποτα, για να ισοφαρίσουν οι αντίπαλοι, αλλά δυστυχώς γι αυτόν και των εντολοδόχων του πήραν άλλη μια σφαλιάρα ήθους και αγωνιστικής πυγμής, που μόνο ο Παναθηναϊκός έχει τα κότσια, γιατί κάτι άλλοι ούτε κατά φαντασία...!

    Αυτοί οι άλλοι αν είχαν όλο αυτόν τον βρόμικο πόλεμο τόσα χρόνια θα είχαν σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη! Εδώ οι ανύπαρκτοι έχασαν γη κάτω από τα πόδια τους στο πρώτο 50-50 μετά το 2010, για την ακρίβεια 40-60, ειδε όλη η Ελλάδα την ανυπαρξία τους και τον τρόμο πως αυτό θα γίνει σύντομα σε μόνιμη βάση, ξεφτιλιστικαν γιατί αυτό το 50-50 δεν αντέχετε γιατί είναι τόσο μικρή ομάδα που μόνο έτσι υπάρχουν στον αφρό, με βρωμιά, ψέμματα και προπαγάνδες δημοτικού.

    Ο Παναθηναϊκός του απασχολεί πάντα, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, την μόνη κρυστάλλινη ομάδα, αυτόν φοβούνται όπως και να είναι, ακόμα και στους -20 τρέμουν γιατί το κόμπλεξ τους είναι άπειρο, βάζουν Μανταλους, Δελφακιδες και ότι άλλο κοράκι θέλουν για να μας εμποδίσουν, για να χαρούν με τα αποτελέσματα της βρωμιάς τους, αυτή είναι η περηφάνια τους... η σαπίλα τους!!!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Post Top Ad