Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΜΕ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

    Άλλο αέρα και δυναμική έφεραν στον Παναθηναϊκό οι τελευταίες μεταγραφές Χεινς και Γουίλιαμς...

    Ειδικά ο δεύτερος που τον έχουμε δει πιο πολύ, μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη βγάζει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, δηλαδή ταχύτητα, πίεση και σκοραρισμα με κάθε τρόπο, κάτι που έλειπε από την ομάδα.

    Στο ματς με τη Φενερ είδαμε τον Γουίλιαμς με τον ρυθμό του να παρασύρει όλη την ομάδα σε ένα κρεσέντο κυριαρχίας απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει φαβορί τίτλου υπό τις οδηγίες του προφεσόρ Ζοτς.

    Πολύ καλή παρουσία από Ραντουλιτσα για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Φελντιν και ο Μητσαρας που κρίσιμα σουτ και πάσες έδινε ανάσες στο υπέρ μας σκορ όταν οι αντίπαλοι πίεζαν.

    Μπορεί να πικραναμε τον Ζοτς εν μέρη, γιατί πάντα θα είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Όμως ο απίστευτος πράσινος κόσμος του έδειξε σε ένα γεμάτο γήπεδο πως πότε δεν πάψει να είναι μέλος της πράσινης οικογένειας!

    Ακολούθησε ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μαλαγα, άλλο ένα πάρτι και εκεί με εμφάνιση κυριαρχίας σε όλο τον αγώνα, πάλι με MVP τον Ελιοτ Γουίλιαμς και πρώτο σκόρερ γενικά του αγώνα.

    Το σερί πρέπει να συνεχιστεί, μετά το διάλειμμα και την πιο άνετη κατάκτηση του κυπέλλου, έχουμε αγώνα στο Βελιγράδι για το διπλό που θα μας φέρει ένα βήμα πριν τη 2η θέση του ομίλου και του πλεονεκτήματος για τα προημιτελικά, γι αυτό ο στόχος πρέπει να επιτευχθεί!


    Post Top Ad