Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

    Είχα γράψει στην αρχή της χρονιάς ότι καλώς ή κακώς το «ζουμί» φέτος για το ποδόσφαιρο θα είναι ότι θα γίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου...

    Έχω την εντύπωση ότι μέχρι ώρας έχω βγει αληθινός. Αρχικά όλες οι δικαστικές υποθέσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όχι μόνο. Όσες εκκρεμούν θα έχουν σημαντική εξέλιξη μέχρι το καλοκαίρι ενώ βλέπουμε ότι υποθέσεις που θα φθάσουν στο ακροατήριο π.χ. κοριόπολις, ανασκαλεύονται για νέα στοιχεία. Βέβαια κάποιοι, ίσως λίγοι, πηγαίνουν ήδη κατηγορούμενοι και πιστεύω θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την υπερασπιστική τους γραμμή. Μπορεί, λέω εγώ … μπορεί, να ακουστούν ενδιαφέροντα πράγματα για πολλά πρόσωπα.

    Ως προς τα λοιπά, όπως είχα πει το «σύστημα» εγκλωβίστηκε μόνο του με αντιφατικές ενέργειες γιατί πολύ απλά … δεν γίνονται όλα. Δεν γίνεται να αναβάλλεις το ματς της λεωφόρου δύο ώρες μετά, να κλείνεις τη 13, να βάζεις εξοντωτικές ποινές και μετά να προσπερνάς τα γεγονότα της Βέροιας και να θες να τελειώσεις το ματς στην Τούμπα. Δεν γίνεται να συνεχίζεις τέτοιες διαιτησίες και μετά να απορείς για τις συνέπειες. Δεν γίνεται να μην αρχίζεις το ημίχρονο στη Λιβαδειά για ένα πανό των φιλάθλων, σε ματς που ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει καν εισιτήρια και μετά να κάνεις κοκοκο όταν βρίζουν τον Υπουργό ονομαστικά.

    Μετά τα γεγονότα στη συνεδρίαση της σουπερλίγκας και την εμφανή αντίδραση πολλών αντιπροσωπειών κατά του κατεστημένου και ειδικότερα η μη απάντηση αυτών, είναι σαφές ότι το ποτήρι έχει ήδη ξεχειλίσει, οριστική ρήξη με την εταιρία προστασίας οσφπ (ΕΠΟ), και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ραγδαίες (γι’ αυτό και η αναφορά στον τίτλο για το Μαρούσι).

    Υ.Γ.1 Δε με νοιάζει τι θα γίνει στο «λυόμενο» την Κυριακή. Με οδηγό το 0-3, θα απολαύσω πάλι την πράσινη αρρώστια, για την οποία δεν ντράπηκα ποτέ και δεν με έκραξε ποτέ κανείς. Μια ψυχή (cochief) μου είπε για 0-1 με Σέμπα στο 90’, αλλά εγώ το θέλω πιο νωρίς να τους έχω να βράζουνε.

    Υ.Γ.2 Μας έλεγαν ότι μας έκοψαν και το μπασκετάκι (γέλια). Υπομονή. Έχει φροντίσει ο Δημητράκης γι’ αυτό.

    Editorial: Marulio

    Post Top Ad