Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

    Ειλημμένη θεωρείτε η απόφαση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου για την άμεση ανακατασκευή της Λεωφόρου...

    Μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, να γνωστοποιήσει το πλάνο του για τη νέα Λεωφόρο σε επιφανείς οικονομικά παναθηναϊκούς, υπήρχε άμεση ανταπόκριση, από Νικόλα Πατερα, Θεοδωρόπουλο, Βασιλάκη, Πολέμη και άλλους.

    Το πλάνο θα τρέξει άμεσα, αμέσως μετά τη λήξη των πλει πφ η και κατα τη διάρκεια ακόμα, ώστε να είναι σε μεγάλο ποσοστό έτοιμο για αγωνιστική χρήση στα μέσα Σεπτέμβρη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

    Τα κεφάλαια θα προκύψουν στο μεγαλύτερο μέρος τους από τον Αλαφούζο, Πατέρα και των υπολοίπων. Αφού τα χρήματα από την Περιφέρεια παρα την έγκριση τους θα αργήσουν να αποταμιευθούν, δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος έτσι τα κεφάλαια θα είναι εκ των έσω, μάλιστα έχει γίνει και ένας υπολογισμός για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης που φτάνει τα 12 μύρια και τα 8 ήδη έχουν δρομολογηθεί για να συγκεντρωθούν σε ενα ιδικό λογαριασμό αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό.

    Βλέπουμε λοιπόν πως το ιστορικό μας γήπεδο ενώνει τους μεγάλους παναθηναϊκούς, μάλιστα πολλοί από αυτούς συμβάλουν ήδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα συμβάλουν περισσότερον οικονομικά και όχι μόνο, το προσεχές καλοκαίρι που αναμένετε θερμό σε πολλά επίπεδα αγωνιστικά και εξω αγωνιστικά.

    Editorial: (greenarea team)

    Post Top Ad