Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ...

    Μετά την κακή εμφάνιση των πράσινων κόντρα στην αεκ, άρχισε ο κόσμος την καταστροφολογία...

    Κατηγορίες κατά πάντων και προς τον πρόεδρο, όλα μέσα στη σούμα, και ακούγαμε φράσεις του στιλ: " Δεν κάνει ο Ιταλός να φύγει", "οι παίχτες είναι άχρηστοι να γίνουν άλλες 9 μεταγραφές καλοκαίρι", "ο Αλαφουζος δεν κάνει, δεν έχει πει ένας μια συγνώμη στον κόσμο για τις πίκρες" και άλλα. Πάλι όμως η ομάδα δεν άξιζε να χάσει ούτε από την αεκ, με χέρι παίχτη μας και φάουλ δεχθήκαμε γκολ.

    Ναι ρε παιδιά πίκρα και ξενερα, συμφωνούμε, ούτε κανείς στην ομάδα χαμογελάει με τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά μην χαθεί και η μπάλα κιόλας, γιατί ξεχνάνε κάποιοι σε τι πόλεμο είναι ο Παναθηναϊκός από την κόκκινη παράγκα και τα αίσχη που γίνονται γενικά.

    Λεει ο κόσμος: "οκ στο πρωτάθλημα οι παίχτες είναι ξενερωμενοι από τις σφαγές των διαιτητών απέναντι τους, δεν τους επέτρεψαν να έχουν επιπλέον κίνητρα για στόχο και περιμένουν να κάνουν το σωστό στα πλει οφ όπως κάθε χρόνο, στο κύπελλο όμως δεν έγινε κάτι για να μην προκριθούν" κλπ.

    Και ποιος σας είπε ότι στο κύπελλο ότι μονο μιας οι παίχτες μπορούν να ξεχάσουν τις σφαγές; η μήπως και εκεί δεν είναι τα ίδια κοράκια; η μήπως και εκεί δεν είναι η ίδια κεδ/επο; Και ας δούμε τι έγινε στα στα δυο ματς με Ατρόμητο, στο πρώτο η διαιτησία δεν ήταν καθόλου καλή, πολύ μελετημένη για να μην πλησιάζει ο Παναθηναϊκός στην περιοχή με φάουλ κατά για να μην κατεβαίνει το κέντρο, βοηθούσε σε αυτό το στήσιμο του Δελλα όλοι ταμπούρι, και το πιο σημαντικό,το κοράκι βγάζει τον Ζεκα, άδικα από το παιχνίδι γιατί αυτές ήταν οι εντολές που είχε από τον παραγκάρχη.

    Όταν λοιπόν με τόσο ξεδιάντροπη ενέργεια βγάζει το πολυτιμότερο γρανάζι της ομάδας, σίγουρα προβληματίζονται όλοι, άνθρωποι είναι και όχι ρομπότ, έτσι το x ήρθε κουτί για τους φιλοξενουμένους.

    Στο επαναληπτικό η ομάδα με τις απουσίες, αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε πάλι απέναντι σε ομάδα ταμπούρι, ούτε όμως απειλήθηκαν οι πράσινοι, από μια λάθος στιγμή στην άμυνα και ένα αρκετά τυχερό γκολ ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση, όπως την πήρε με αντιποδοσφαιρο και τύχη. Επίσης μην ξεχνάμε έχουμε νέο προπονητή και πήρε την ομάδα σε χάος και πάλι όμως έχει δείξει σωστά δείγματα που τα δουλεύει ώστε να βγουν σε διάρκεια.

    Επίσης τα τρέλα που γραφόταν μετά την άδικη ήττα από την αεκ, άρθρα οτι να ναι... " γιατί να χαλάσεις τη συνταγή" κλπ, άρθρα εκτος τόπου και χρόνου, που και καλά νοσταλγούσαν τον πιο άχρηστο προπονητή που έχει περάσει από την ομάδα με τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην Ευρώπη και όχι μόνο αυτά, τον Αναστασίου εννοούμε, έχει γραφτεί σχετικό άρθρο εδώ στο σαιτ, μην λέμε τα ίδια.

    Εκεί λοιπόν που όλοι έκραζαν και ζητούσαν ευθύνες, βγήκε πάλι μπροστά ο Γιάννης Αλαφούζος και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο αναλαμβάνοντας και την ευθύνη, άσχετα αν δεν έφταιγε αυτός σε όλα, ανέλαβε την ευθύνη, μαγκιά του γιατί δεν έχει ξανά γίνει και του το αναγνωρίζει ο κόσμος.

    Όλο το βάρος πλέον έχει πέσει στα πλέι οφ αλλά πιο πολύ στην κάθαρση του ποδοσφαίρου από τον κόκκινο βούρκο και σε αυτό ο Αλαφούζος έχει πρωτεύον ρόλο και μέσα στο καλοκαίρι όλα θα πάρουν το δρόμο τους...!



    Post Top Ad