Header Ads

  • Breaking Green News

    KAI Η ΛΕΣΤΕΡ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!

    O Greensniper επέστρεψε και γράφει: Η Λέστερ έγραψε ιστορία και "ξέγραψε" του Γαύρου! Κέρδισε τον τίτλο μάγκικα, η ομάδα που έπαιζε με ψυχή και ποδοσφαιρική λογική... 

    Δεν κερδίζουν πάντα τα χρήματα και τα τεράστια μπάτζετ όταν το ποδοσφαιρικό περιβάλλον μιας χώρας είναι καθαρό, σε ένα τέτοιο περιβάλλον όλοι, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ελπίζουν σε μεγάλες νίκες και κατακτήσεις τίτλων! This is football idiot! 

    Μόνο στην Ελλάδα της κόκκινης μπόχας από το 1997 δεν μπορεί να ελπίζει καμία άλλη ομάδα για κάτι καλό, γιατί μια ομάδα με αθέμιτα μέσα, κερδίζει τους τίτλους ευνοούμενη από τα ποδοσφαιρικά κέντρα αποφάσεων ΕΠΟ-ΚΕΔ-Αθλητική δικαιοσύνη, όταν όμως αυτά τα κέντρα λειτουργούν νορμάλ ή ακόμα και στο περίπου νορμάλ, τότε ο ψεύτικος πρωταθλητής ξεγυμνώνεται και ξεφτιλίζεται!

    Αυτή "ομάδα" λοιπόν του Πειραιά, δημιούργησε με τη βοήθεια υποκινούμενων δημοσιογράφων, δηλαδή φερέφωνα, από το 1997 μέχρι και σήμερα μια ηλίθια προπαγάνδα: " Επενδύστε για να πάρετε πρωτάθλημα", αυτή η μπούρδα που δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική-τους ξεφτιλίζαμε πάντα εμείς μέσα από το σαιτ- έπεσε από μια ομάδα με πολύ εκκωφαντικό τρόπο, μια ομάδα με μπάτζετ πολύ κάτω(φώτο άρθρου) από 50 εκ. που είχε ανέβει πριν λίγα χρόνια στην Πρέμιερ Λίγκ και φέτος είχε ως στόχο από την αρχή την παραμονή, τελικά πήγε κόντρα και σε αγωνιστικά πλαίσια εντός των γραμμών πήρε τον τίτλο, στο καλύτερο ίσως πρωτάθλημα του κόσμου με καλό μάλιστα ποδόσφαιρο και έναν προπονητή, τον Κλάουντιο Ρανιέρι, που λοιδορήθηκε σε μεγάλο βαθμό από μια παρακμάζουσα ποδοσφαιρικά χώρα όπως η Ελλάδα, όταν καλά καλά δεν πρόλαβε να αναλάβει την Εθνική ομάδα, μια εθνική που ήταν ήδη πιο πριν στα μαύρα της τα χάλια.

    Τώρα λοιπόν ακόμα ένα παραμύθι τους κατρακύλησε όπως πολλά άλλα και πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Η ξεκάθαρη πραγματικότητα είναι ότι η μόνη επένδυση που έκαναν οι εκάστοτε πρόεδροι της παε Τρούμπας, είναι σε παράγκες και στην ΚΕΔ, με ξένα λεφτά, εκεί όντως οι επενδύσεις τους από το 1997 ήταν κερδοφόρες...εναντίων άλλων τίμιων συλλόγων όπως ο Παναθηναϊκός!

    Όλα όμως κάποτε τελειώνουν, έτσι και τα κόκκινα κάλπικα κατορθώματα τους....!


    Post Top Ad