Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΥΡΟΕΠΟ

    "Ότι είναι χτισμένο με απάτες, άχυρα και άμμο, κάποια στιγμή πέφτει!" Είμαστε επίσημα και πανηγυρικά πλέον σε μεγάλο βαθμό το μόνο σάιτ που μετά τις δικαστικές και λοιπές εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, δικαιώθηκε γι’ αυτά που γράφει εδώ και τουλάχιστον πάνω από δύο χρόνια... 

    Στο αρχείο μας υπάρχουν αμέτρητα άρθρα που αφορούν το ποδόσφαιρο και σε όλα, υπάρχει προφανώς ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά αυτό δεν ξεπερνάει το 30%, αναφέρεται ότι το σημαντικό παιχνίδι παίζεται εξωαγωνιστικά και ειδικότερα στις δικαστικές αίθουσες.

    Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρός του είναι ο πρώτος που ξεκίνησε δημόσια ενέργειες για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Οι άλλοι απλά ακολούθησαν γιατί διαπίστωσαν ότι δεν θέλουν να χάνουν άλλο λεφτά σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μετουσίωσε σε πράξεις αυτό που όλος ο φίλαθλος κόσμος σκεφτόταν και απλά ψιθύριζε.

    Κάθε πρωταθλητής είχε πάντοτε μια «εύνοια» αλλά η κόκκινη παράγκα με αχόρταγη απληστία και της πλάτες της ΕΠΟ/ΚΕΔ κατάφερε να φέρει απέναντί της σχεδόν όλες τις ομάδες. Όσο αφορά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης δεν σχολιάζω καν γιατί εκεί όχι μόνο έχει ξεπεραστεί η κόκκινη γραμμή αλλά είμαστε ήδη έτη φωτός μακριά. Ο απλός κόσμος δέχεται το γεγονός ότι η χρήση γίνεται κατάχρηση αλλά με μέτρο. Εδώ έχουν χαθεί τα μέτρα και τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουμε παρακολουθήσει απίστευτα πράγματα εντός και εκτός γηπέδου.

    Το μέγεθος του φαινομένου διαπιστώνεται τις τελευταίες μέρες όπου το «σύστημα» ζει στον κόσμο του και συνεχίζει τις πρακτικές του, με παρωπίδες όχι μόνο σε αυτούς που εμφανώς το καταγγέλλουν αλλά και σε αυτούς που προειδοποιούν για τα μελλούμενα, τα οποία για πολλούς θα είναι μάλλον αρνητικά.

    Η πρώτη βόμβα «έσκασε» με το βούλευμα της κάρτας υγείας, οι τρεις μεγάλοι δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα, το οποίο ανέβαλλε ο υφυπουργός και εκκρεμούν η αντίδραση της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία η ΦΙΦΑ κάνει στην άκρη την ΕΠΟ και τα στελέχη της και συνομιλεί απευθείας με τον τον Υφ. Αθλητισμού, ξεκάθαρο δείγμα πως δεν πιστεύει τον φυσικό της εκπρόσωπο στην Ελλάδα.

    Τα επερχόμενα βουλεύματα, οι αποπομπές, οι εκλογές της ΕΠΟ κ.α. Όπως λέμε πάντα από αυτό το βήμα … απλά υπομονή …

    Υ.Γ. Οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά και ποδοσφαιρικές ενώσεις ή ΠΑΕ αναγκαστικά θα πρέπει να επιλέξουν «στρατόπεδο». Καλό θα ήταν να μην ξεχάσουμε τις θέσεις του καθενός.

    Υ.Γ. Το 50-50 πονάει! Δεν αντέχετε με τίποτα από μόνο μια ομάδα, το βλέπετε σε μεγάλο βαθμό τελευταία με τις κινήσεις τους γεμάτο πανικο, είναι τυχαίο; Δεν νομίζουμε...

    Editorial: Marulio

    Post Top Ad