Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ UEFA ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    O ANTIred επέστρεψε και κάνει πλάκα: Ήταν 3 Αυγούστου 2016, βράδυ,με ζέστη και με αρκετή υγρασία, ο ευρωθίασος Πειραιά έδωσε άλλη μια μοναδική παράσταση αυτή τη φορά όχι σε κάποιο χωριό της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, αλλά της Μέσης Ανατολής...

    Απέναντι στην τοπική ομάδα της πόλης Μπέρ Σεβά του Ισραήλ, έρημος παντού, κοντά στα συνορα με την Αίγυπτο, πρώτη φορά παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρώτη φορά εξασφάλισε την παρουσία της σε ομίλους, αυτούς του Γιουροπα Λιγκ, ξεμπρόστιασε και ξεφτίλισε τον Ευρωθίασο Πειραιά, αποκλείοντας τον με 1-0 από τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ!

     Η Μπέρ Σεβά είναι τρίτη κατά σειρά ομάδα από το Ισραήλ που ταπείνωσε τον Ευρωθίασο Πειραιά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά τα....μεγαθήρια Μακαμπι Τελ Αβιβ και Μακαμπι Χαιφα, το απίστευτο ρεκόρ που κρατάνε οι Ισραηλινοί είναι οτι μετρούν τρεις ισάριθμες προκρίσεις επί της ομάδας του "επενδυτή", αφού να φανταστείτε κάθε χρόνο όλα τα χωριά και του Ισραήλ επιθυμούν απεγνωσμένα να πέσουν με αντίπαλο την ομάδα της Τρούμπας, αυτή ντε η ομάδα που έχει για σήμα της την παλλακίδα του θεού Δια, τον Γανυμήδη!

    Η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα έχει την ευκαιρία να βλέπει τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θίασο της Ευρώπης να παίζει στο Europa League αφου εχασε 0-1 στο τηγάνι, πέρασε στην παράταση με ζόρι το... μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Αρούκα, πρώτο παιχνίδι εκτός ο ευρωθιασος είχε νικησει πάλι με το ζόρι 0-1 από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι αφού έχασαν τρεις άχαστες κλασικές ευκαιρίες, δηλαδή το σκορ έπρεπε να ήταν 3-1 υπέρ της Αρουκα.

    Μια τοπική ομάδα της ομώνυμης πόλης της Πορτογαλίας, μια πόλη-χωριό με περίπου 20 χιλιάδων κάτοικων και γήπεδο χωρητικότητας 5 χιλιάδων, πέρυσι ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και εξασφάλισε την 5η θέση για τα προκριματικά του Europa League, πραγματικό κατόρθωμα δηλαδή των λιμανίσιων.

    Στο δεύτερο παιχνίδι ρευστό λοιπόν οδηγούσε προς μια ακόμα ανεπανάληπτη παράσταση αγωνίας και γέλιου για τον Ευρωθιασο Πειραιά, έτσι πραγματικά έγινε, οι παίχτες της Αρουκα πάλι μπορούσαν να νικήσουν με πολλά γκολ, αν προσθέσουμε τρεις κλασικές που είχαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έπρεπε να ήταν 0-4 αρα δεν θα υπήρχε και παράταση, εκεί το φάρδος των γαύρων επικράτησε και πήρε την πρόκριση με τα χίλια ζόρια και κράξιμο από τα πρόβατα...που την επόμενη θα μασήσουν σανό γιατί ο τσοπάνης τους θα τους τάξει "μεταγραφάρες"...

    Πραγματικά όλη η Ευρώπη βλέπει με κομμένη την ανάσα τον όμιλο του γαύρου, αφού πάλι οι γαύροι θα δώσουν παραστάσεις γέλιου, δεν έγινε από τύχη με την Γιουνγκ Μποις, εγινε με τον ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί το...μεγάλο ταξίδι στο Καζακστάν για να δώσουν στιγμές γέλιου στο χωριό Αστανα, μεγάλες στιγμές και χαρά επικρατεί μεταξύ των κατοίκων, μετά την έρημο του Μπέρ Σεβά θα πάνε και σε αυτή της Αστάνα.

    Δεν αντέχετε αυτό το άτιμο 50-50 με τίποτα, ούτε στην Ευρώπη ούτε πουθενά! 

    Αχώνευτο παραμένει ακόμα και μετά από τόσες μέρες το κάζο στην έρημο του Μπερ Σεβα για τον "επενδυτή" Φαταούλ, χάθηκαν τα 20 μύρια της ΟΥΕΦΑ μετά από χρόνια, μην ξεχνάτε πως δεν αντέχουν να την βλέπουν και στην ίδια διοργάνωση να πρωταγωνιστεί, όσο αχώνευτα είναι τα τρία γουρούνια που κατεβάζει στην καθισιά του πριν από κάθε παιχνίδι της.... υπερομαδας του.
    Είναι αποφασισμένος μετά από πολύ σκέψη να κάνει κάτι πολύ σπάνιο... να κάνει αίτημα εξαίρεσης όχι σε κάποιο δικαστή αυτή τη φορά, είπε να πρωτοτυπήσει, να κάνει κατά των ομάδων του Ισραήλ από την ΟΥΕΦΑ (χαχα), με την σοβαρή αιτιολογία πως δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Το έτοιμα θα κοινοποιηθεί επίσης στην Ε.Ε, τον εκπρόσωπο του Πακιστάν στον Ο.Η.Ε και στην κυβέρνηση του Πακιστάν για συμπαράσταση...

    Υ.Γ. Με κάτι χωριά ο ευρωθίασος Πειραιά σε κανονική διάρκεια αγώνων είχε 1 γκολ σε 4 παιχνίδια. Σε έξι αγώνες στους ομίλους πόσα γκολ θα βάλει; ήδη άρχισαν τα στοιχήματα στις μεγάλες εταιρείες του κόσμου, στις στοιχηματικές του Πακιστάν πάντως από 0 ως 3 γκολ σύνολο υπέρ για 6 ματς δίνει 457,0 αξίζει το ρίσκο τι λέτε;;;(χαχαχα)


    Post Top Ad