Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ! (Vids)

    O Αρχηγός των αρχηγών δυστυχώς σταμάτησε το μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει! Πέρασε λοιπόν και η αγωνιστική σεζόν 2015/16  που δεν ήθελε κάνεις να τελειώσει...

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και η ομάδα μπάσκετ αποχαιρέτησαν από τα παρκέ δέναν άνθρωπο και παίχτη διαμάντι...

    Τώρα που θα διαβάζετε αυτό το άρθρο η μνήμη σας θα φέρει πολλές εικόνες, μεγάλα καλάθια και στιγμές, από την άλλη όμως θα παρακαλούσαμε να μην τέλειωνε η χρονιά που πέρασε!

    Όλοι καταλάβατε για ποιον μιλάμε και σίγουρα αυτός ο αποχαιρετισμός θα στοιχίσει στον σύλλογο αλλά και θα στενοχωρήσει αρκετούς!

    Ο ένας και μοναδικός Δημήτρης Διαμαντίδης, ο 3D, ο Μητσάρας μας, ο αρχηγός των αρχηγών, είπε αντίο στο μπάσκετ, αλλά αυτό το αντίο μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστο για όλους, αν κατακτούσε η ομάδα το triple crown, θα ήταν ότι το καλύτερο γι αυτόν, δεν πειράζει όμως, έχει κατακτήσει αμέτρητα τρόπαια, γιατί είναι ένα παγκόσμιο μπασκετικό φαινόμενο, το καλύτερο διαμάντι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

    Τα ευρωπαϊκά παρκέ θα είναι φτωχότερα από φέτος! Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίχτης που έχει σπάσει όλα τα ευρωπαϊκά ρεκόρ, είναι από τους πρωτεργάτες την τελευταία δεκαετία που έχει αναβαθμίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο σύνολο του, με το παιχνίδι του, τις άμυνες τους, τα τρίποντα του που έδιναν ευρωπαϊκούς τίτλους και κυρίως το υπερμπασκετικο μυαλό του, κάτι που έχει μνημονευτεί και αναγνωριστεί μέχρι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

    Όλοι χρωστάνε στον Διαμαντίδη, η Ευρωλιγκα ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο, του το στήρισε στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης με απερίγραπτη άθλια διαιτησία, όπως και σε αλλά final 4, δεν ζητάμε κανένα δώρο, άπλα για την ιστορία, η ομάδα θα είχε ήδη το 7ο ευρωπαϊκό και ένα ακόμα που άξιζε ο Μητσάρας, περασμένα όμως αυτά.

    Πριν λίγες μέρες η ΚΑΕ διοργάνωσε ένα μεγάλο αστεράτο μπασκετικό γεγονός, με τη συμμέτοχη μεγάλων ομάδων, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα, προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, να αποχαιρετήσει τα παρκέ όπως του αξίζει! Όλοι του είπαμε με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο ευχάριστώ, για όλες τις μαγικές στιγμές και συγκινήσεις που μας πρόσφερε στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα, πάντα όμως θα μας λείπει γιατί ήταν και θα είναι Μοναδικός!

    Αυτό το μπασκετικό φαινόμενο, με το μεγαλείο ήθους, ψυχής και αθλητικής ικανότητας, θα μας λείψει, όχι μόνο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά σε όλους τους μπασκετόφιλους όλου του πλανήτη!!!

    -Δείτε παρακάτω ένα βίντεο αφιέρωμα για το μοναδικό πράσινο Διαμάντι:











    *Δημήτρη Ευχαριστούμε για όλα!!!
    **Αφιέρωμα του greenarea στον Δημήτρη Διαμαντίδη!

    Editorial (greenarea team)

    Post Top Ad