Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ 2ΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

    Αυτό που έγινε στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 2-0 στο κύπελλο, ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο από πρίν τον ορισμό του διαιτητή ακόμα, είναι σφαγή από τις πρώτες μέρες της παράγκας του Κόκκαλη...

    Απίστευτη πρόκληση από τον νέο παραγκάρχη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως όλα δείχνουν, Ιβάν Σαββίδη, έστειλε μήνυμα κατά της Αθήνας, αυτός ο ντεμεκ μάγκας και κωλοτουμπας μαθημένος από τα μπαλέτα της Ρωσίας! Αυτός που ήθελε την εξυγίανση, την ισονομία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έβαλε ένα τιποτένιο σκουπίδι από τη Δράμα να σφάξει ανελέητα τον Παναθηναϊκό, για να ικανοποιήσουν το απίστευτο κόμπλεξ τους που έχουν χρόνια τώρα, ήταν πάντα ένα τίποτα και θα παραμείνουν!!!
    Το μεγαλείο του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να το αγγίξει καμία άλλη ελληνική ομάδα στην Ελλάδα! Παρ όλο που έχει περάσει από πολλά προβλήματα και ακόμα αντιμετωπίζει, είναι τόσο βαριά η φανέλα, που χάνει μόνο με τους αναπληρωματικούς του, τις σφαγές και καμιά φορά από το φάρδος των αντιπάλων, αυτό είναι ένα τρομερό συμπέρασμα τα τελευταία 20 χρόνια μπόχας με ελάχιστες εξαιρέσεις, καμία άλλη ομάδα δεν έχει περάσει τόσα πάνδεινα και βρώμικο πόλεμο, γιατί μόνο έτσι μπορούν να αναδειχθούν, έναντι του Παναθηναϊκού!

    Δεν γίνεται όμως η ομάδα να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο, δεν γίνεται να πηγαίνει σαν πρόβατο στη σφαγή απροστάτευτη, η δράση τους πρέπει να φέρει αντίδραση και δεν εννοούμε τον λανθασμένο τρόπο των ανακοινώσεων, αλλά των κινήσεων που δεν γίνονται φανερά, δεν γίνεται να αφήσουμε να οδηγηθεί το πράγμα σε μία νέα παράγκα, απλά να αλλάξει χρώμα, η παράγκα πρέπει να διαλυθεί από τις ρίζες Γιάννη Αλαφούζε, σταμάτα να είσαι αμέτοχος στα εχθρικά σχέδια που γίνονται κατά της ομάδας...!

    Φτάσαμε στο σημείο, ο Στύλιαρας που ήταν επόπτης γραμμών στο άουτ, να λέει μπράβο σε απόκρουση του Γλύκου, αυτά είναι πράγματα τραγικά!

    Το ανεξίτηλο: Γαύροι του Βορρά, δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, έρχονται κάτι γεγονότα σαν αυτά που είδε όλη η Ελλάδα στον επαναληπτικό. Δεν έχουν ούτε τον ανδρισμό εκεί πάνω να το βουλώσουν, μετά την σφαγή, μιλάνε κιόλας για "ομαδάρα", ήρωες κ αλλά τέτοια γαύρικα, αυτή είναι κατάντια τους και το αιώνιο κόμπλεξ τους!

    Υ.γ. Δεν χωράνε αγωνιστικές κουβέντες μετά από αυτό που έγινε από τον Κυζα, αλλά ένα μικρό σχόλιο, το πρώτο ημίχρονο παρ όλο που η ομάδα ήταν ανώτερη πήγε κόντρα στην βρωμιά του Κυζα γιατί κόντρα σε αυτόν έπαιζε η ομάδα κ όχι κόντρα στις Μαλαματινες, ο Κλωναρίδης πάλι ο μοιραίος, έχασε τετ α τετ που έπρεπε να τους ξεράνει, δυστυχώς ίσως να μην κάνει για βασικός, πολύ επιπόλαιος και δεν διορθώνεται, αλλά τα έχει καλύψει όλα η μπόχα του Κυζα!

    Υ.γ. Και κάτι άλλο Γαύροι του Βορρά, μετά από αυτή την ανελέητη ξεδιάντροπη σφαγή, σβήνει οριστικά κ αυτό το άλλοθι μπούρδα που είχατε περί "σπαθενιου" πρωταθλήματος (γελάει ακόμα ο κόσμος), αυτό το παραμύθι που λέγατε έσβησε χάρη στο κοράκι τον Κύζα σας, όπου με αυτά που έκανε, και σε εκείνα που εσείς λέγατε για τότε, ο Σπάθας μπροστά στον Κύζα, είναι αθώα παρθένα! 

    Υ.γ. Μετα και την ολοκλήρωση των Play Off, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο...


    Post Top Ad