Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

    Μετά από τεράστια σκάνδαλα ετών η ομάδα του λιμανιού και τον μονίμως ευνοημένων υποθέσεων πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να τιμωρηθεί παραδειγματικά και ηθικά για τα αμέτρητα σκάνδαλα...

    Από το πιο παλιό παρελθόν και πιο πρόσφατα αλλά και μέχρι σήμερα! Και τι δεν έχουν κάνει, οι πρόεδροι τους πάντα μέσα στη βρομιά και όλοι κατηγορούμενοι για εγκλήματα, άλλοι πήγαν φυλακή, άλλοι πλήρωσαν με εγγύηση, άλλοι παραγράφηκαν με σκανδαλώδη τρόπο γιατί είχαν την αβάντα του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα και άλλοι έχουν 4 κακουργήματα και ένα εξ αυτών ως αρχηγός Εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, τι να λέμε τώρα, αυτός ο σύλλογος βρομάει όσο κανείς στον πλανήτη!

    Την έχουν γλυτώσει πολλές φορές με τις βοήθησες των υπαλλήλων τους σε διάφορες θέσεις σε θεσμούς όπως η Σούπερ Λιγκ κ κυρίως η αμαρτωλή ΕΠΟ που ήταν σχεδόν πάντα τα τελευταία 20 χρόνια το παραμαγαζο των Λιμανισιων.
     
    Άλλο ένα σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο στην παγκόσμια Αθλητική Δικαιοσύνη, Πειθαρχικών Επιτρόπων! Η Π.Ε της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση ανέκδοτο, ενώ έκρινε ότι ο ΟΣΦΠ είναι ένοχος για όλα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, δηλαδή ξυλοδαρμοί αξιωματούχων αγώνα, διαιτητών και παιχτών, μάλιστα διέγραψε τον πρώτο παρατηρητή ως ψεύτη γιατί δεν έγραψε στην έκθεση του όσα έγιναν, παράλληλα δέχθηκε την κατάθεση του β' παρατηρητή ως πραγματική, μετά από αυτά και ενώ κλήθηκε η ΠΑΕ ΟΣΦΠ για το άρθρο 29, το οποίο αναφέρει πως αν υπήρξε βία κατά αξιωματούχων αγώνα, όπως γράφουμε και πιο πάνω πως έγιναν, τότε η ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση 6 βαθμών χρηματικό πρόστιμο και κλεισμένων των θυρών, τι έγινε απ όλα αυτά; Μόνο οι δυο τελευταίες ποινές, δηλαδή οι πιο μικρές, ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!

    Τελικά οι τακτικοί δικαστές της ΕΠΟ ξέρουν τι δουλειά τους; ή δρουν ανάλογα το ποια ομάδα κατηγορείται; Ο φίλαθλος κόσμος ήλπιζε πως οι τακτικοί θα φέρουν την ορθότητα στις αθλητικές δικαστές αποφάσεις και όχι τις ανώμαλες και παράλογες έκτος τόπου και χρόνου!

    Ένα ακόμα σκάνδαλο, ζήτησε ο εισαγγελέας το υλικό ότι κατέγραψαν οι κάμερες από τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-Πλατανιας και ΟΣΦΠ- ΑΕΚ, σε δύο αγώνες που έγιναν τραγικά πράγματα στα αποδυτήρια, αλλά η ομάδα του λιμανιού από μόνη της διέγραψε το υλικό χωρίς καμία αρμοδιότητα, απίστευτες προκλήσεις, σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν αυτό και η ομάδα δεν θα πήγαινε αμέσως β' Κατηγορία;;; Ούτε και στην Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν δεν γίνονται αυτά κύριοι, ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ!!!

    Πριν λίγες μέρες, βγήκε μια απόφαση σε μια γειτονική χώρα, που μας ντροπιάζει ακόμα σαν ποδόσφαιρο μας, που; Στην Αλβανία! Οταν η αντίστοιχη ΕΠΟ και Πειθαρχική της Επιτροπή της, αφαίρεσε πρωτάθλημα από την ομάδα...σαν λέμε τον Γαύρο της Αλβανίας στα σκάνδαλα, έχουν κ τα ίδια χρώματα(τυχαίο;) ενώ και η ΟΥΕΦΑ την απέβαλε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για στημένα ματς. Ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν όλα ρόδινα τα τελευταία 20 χρόνια κύριοι της ΕΠΟ; ...    

    Κύριοι τακτικοί δικαστές της Π.Ε ΕΠΟ, δεν αποτελεί πειστήριο ενοχής η διαγραφή υλικού κάμερας από το χώρο που διαπράχθηκαν τα αδικήματα;; Γιατί άραγε το διέγραψαν το υλικό, μήπως όλοι ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα με αγκαλιές και χορούς ή το αντίθετο; δηλαδή έπεσε το ξύλο τις αρκούδας; Δεν χρειάζεται και πολύ λογική, δεν αρκεί μόνο το γράμμα του νόμου, αλλά και η λογική!

    Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό....Το ίδιο ακριβώς έγινε και στον αγώνα με τον Πλατανιά, εκεί έπεσε περισσότερο ξύλο προς τους παίχτες του Πλατανιά, για να μάθουν.... να μην νικάνε 0-1στο ημίχρονο μέσα στο Καραϊσκάκη.

    Η ΠΕ της ΕΠΟ πάλι έβγαλε λάδι την ομάδα του λιμανιού, με κάτι αγωνιστικές, ενώ πάλι αναγνώρισαν πως έγιναν ξυλοδαρμοί κατά των παιχτών του Πλατανιά, αλλά τελικά ήταν απλή "απώθηση". Αποτελεί τραγικό δεδικασμένο, δηλαδή η κάθε γηπεδούχος μπορεί να βάζει μπράβους κ να δέρνουν παίχτες φιλοξενούμενης ομάδας, αντί για -7 βαθμούς, θα πέφτουν ποινές χάδια με κεκλεισμένων των θυρών...ΝΤΡΟΠΉ!

    Υ.γ. Ας χαρεί η πιο βρώμικη ομάδα του πλανήτη και αυτό το πέτσινο! Τους έσωσε ο πρώτος παρατηρητής με τα ψέματα που έγραψε στην έκθεση γιατί οι δικαστές δυστυχώς βάση ΚΑΠ πάτησαν επί αυτού, το έβγαλε το μεροκάματο άλλο ένα από τα τελευταία πιόνια του Φαταουλ Χακε!!!

    Υ.υ. Γιάννη Αλαφούζο δεν βάζουμε στην άκρη βρομιές 20 ετών για χάρη κομματικών συμφερόντων και επιχειρηματικών! Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και όλοι οι άλλοι απέναντι μας!

    Editorial: (greenarea team)

    Post Top Ad