Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ...

    Μπορεί να είχαμε ένα μήνα περίπου αποχής, αλλά επιστρέψαμε πάνω στην κατάλληλη στιγμή...

     Άρχισε το πρωτάθλημα, έγιναν εκλογές στην ΕΠΟ με βαριά ήττα της κόκκινης παράγκας μετά από 20 χρόνια μπόχας και πολλά άλλα που έγιναν και θα γίνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα τα πούμε δυναμικά μέσα στη σεζόν!

    Επιστρέφουμε ανανεωμένοι και με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση για το greenarea, αυτή τη φορά με ακόμα περισσότερη διάθεση και αισιοδοξία, αυτή πηγάζει κυρίως από την ομάδα που δημιουργεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μια λάτιν δυναμική που είναι ικανή να καταφέρει πολλά, αρκεί η νέα ΕΠΟ να μην γίνει άρμα ενός νέου χαλιφάτου, θα πούμε περισσότερα όμως γι αυτά σε άλλο άρθρο.

    Στο Μπάσκετ μετά το νταμπλ που πήραμε, πάμε για το επόμενο και με παρουσία στο Final 4!

    Στον Ερασιτέχνη δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά, επι της ουσίας η Θύρα 13 συνεχίζει και τώρα να είναι αρωγός σε πολλά τμήματα τής "Μάνας του Λόχου", πρέπει να στηρίξουμε όλοι όμως, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα να θα βρεθεί ένας σοβαρός επιχειρηματίας και να αναγεννήσει ξανά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, φτάνοντας τον στην κορυφή!

    Αυτά τα ολίγα σε μια μικρή εισαγωγή, περισσότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως πάντα με τον μοναδικό δυναμικό τρόπο του Greenarea13!

    Με πράσινους χαιρετισμούς,
    Greenarea13 team!

    Post Top Ad